Második világháborús újságokat találtam egy dobozban, hogy deríthetném-e ki eredetiségüket?
Figyelt kérdés
Egy elég rég heverésző dobozban találtam egy szép mappába szedett Régi újságokat,meg egy százados származási igazolványát.De a kérdés ott merült fel,hogy miért vannak ilyen jó állapotban?Persze,a fehér igazolvány picit megsárgult,az újságok széle hajszálgyűrődésekkel vannak tele.Az újságokon belül Vannak régiességre utaló nyomdahibák,elkenődések stb...Hogy tudnám megállapítani,hogy nem másolatok,utángyártottak-e?
PS:A dátumok szerint,a legrégebbi újság 1939.Augusztus 29.,Kedd dátummal szerepel. Az igazolvány 1942.Január 17-ei dátummal szerepel.
2013. aug. 16. 18:41
1/6 anonim válasza:
Elég valószínűnek tartom, hogy ezek a Hadi Krónika magazin mellékletei. Ilyenek például: [link]
2/6 anonim válasza:
Az első számhoz az 1939. augusztus 29-i Népszava járt.
3/6 anonim válasza:
Itt láthatod az újságot is, a sarkában ott a melléklet:
4/6 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm a választ:) Na és az igazolvány?
2013. aug. 16. 23:27
5/6 anonim válasza:
Egyszerűen az igazolvány is egy melléklet volt. Minden számhoz adtak egy korabeli újság másolatát, plusz más dolgokat.
6/6 A kérdező kommentje:
Ok köszi!
2013. aug. 17. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!