Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti hogyan képzelitek el...

Ti hogyan képzelitek el Cortezt és Renit AKKOR? Vagyis miután visszatért Reni a naplóírásból azon a viharos éjszakán. Részletesen. :D

Figyelt kérdés
STudjátok...nem vagyok perverz de ez nagyon érdekel. Szóval légyszi áruljátok el hogy képzelitek el részletesen. Párbeszéddel :) csak normális válasz legyen pls. Köszi :)))))

2013. aug. 8. 17:03
1 2
 11/17 zsozso17 válasza:
szerintem is nagyon hasonló
2013. szept. 13. 22:26
 12/17 anonim válasza:

9. vagyok

Elkezdtem írni egy fanfic-et (még csak egy rövid rész van készen). Akit érdekel, annak szívesen elküldöm a soron következő részeket e-mailben.

2013. szept. 17. 21:06
 13/17 anonim válasza:
Nagyon jó mindkettő!!!
2013. szept. 23. 17:26
 14/17 anonim válasza:
50%

Amikor visszatértem Cortez szobájába, csupán egy lenge póló volt rajtam, ezért eléggé zavart voltam. Cortez időközben megágyazott,így odaültem mellé a kihúzhatós ágya másik felére, odabújtam hozzá, és így elvoltunk egy darabig. A tévében valami bűnrossz zombifilm ment, és minden egyes élőhalott látványától közelebb bújtam Cortezhez. Más volt az ölelése… szenvedélyesebb, szerelmesebb. Egy hirtelen ötlettől vezérelve nyomtam egy puszit a nyakára, amir megborzongott, de nem nézett még fel. Miután kikapcsoltuk a filmet, a vihar zajában összebújva ücsörögtünk még egy picit, én pedig elkezdtem cirógatni a hasát. Pár perc múlva felém nézett és csak ennyit kérdezett:Biztos ezt akarod? Felkészültél? Határozottan bólintottam. Vadul kezdtünk csókolózni, máshogy, mint eddig. Cortez hátrafeküdt, én rámásztam, és elkezdtünk még vadabbul smárolni. Aztán… elkezdett simogatni. A lepkéim 95%-a helyben infarktust kapott. Vetkőzni kezdtünk. Még soha, senki nem látott így… totál vörös voltam.

-Figyelj, Reni. Itt még megállhatunk ha akarod… nem muszáj ezt erőltetni.-súgta halkan a fülembe Cortez.

-Minden rendben lesz. Biztos, hogy akarom.-mondtam, majd ismét csókolgatni kezdtem.

Lekerült a sortom is.Éreztem Cortez meleg érintését a hátamon, ahogy kikapcsolja a melltartómat, aztán elkezdte lehúzni… nos elkezdte lehúzni a bugyimat. Pucér voltam. Még mindig simogattuk egymást, aztán róla is lekerült a boxere. Pucéran ültünk egymás mellett az ágyon, amikor Cortez felállt, kivett az íróasztala fiókjából egy csomag óvszert, aztán… megtörtént. Az elején fájt, ami érthető, hiszen ez volt az első… de aztán egyre gyorsabban kezdett mozogni. Egy hirtelen pillanatban hátraborult. Változott a felállás, ő alul én felül.Ráültem, így folytattuk. Egy ponton éreztük, hogy elég mindkettőnknek,ezért hátradőltünk, Cortez kidobta amit ki kell dobni, visszaöltöztem pizsibe, ő átkarolt. Így aludtunk el. Nála jobban senki nem szeretek <3!

2015. jún. 30. 12:54
 15/17 anonim válasza:
100%

- Hiányoztál - suttogja az ajkaimra, s kisimít egy hajtincset a hajamból. Elmosolyodok, ezek szerint egyre gondoltunk.

- Te is, nagyon - ölelem át a nyakát, és újra, hosszasan megcsókolom. Keze a derekamról a fenekemre csúszik, majd felemel, s a lábaimat a dereka köré fonom. Belemosolyog a csókunkba, odavisz az ágyhoz, és óvatosan ráfektet.

A hajamat félresöpri, és gyengéd csókokkal kezdi ellepni a nyakamat, amit jóleső sóhajokkal jutalmazok. Beletúrok kusza fürtjei közé. Miközben a bőrömet elkezdi szívni, keze a lábaim közé bandukol, s végigsimít anyagon keresztül. Én sem tétlenkedem tovább, megfogom a pólójának az alját, és lekapom róla, ezáltal megpillanthatom tökéletes felsőtestét. Végigsimítok rajta, s mikor kockás hasához érek, az alsó ajkamba harapok. Elmosolyodik reakciómon.

A pizsama felsőm alá nyúlva kezdi el masszírozni a mellemet, miközben szenvedélyesen csókol. Már mindketten halkan zihálunk, s érzem, hogy egyre melegebb van már a szobában. Egy egyszerű mozdulattal megszabadít a zavaró anyagtól, és ajkait a mellkasomra tapasztva csókolja végig a melleimet, végül lejjebb halad a hasamig. Egy huncut mosolyt villant felém, megfogja a pizsamanadrágomat és a bugyimat, egyszerre lerántja a kettőt. Újra fölém tápászkodik, és lassan végigsimítja a testem, kezét a tekintete követi.

- Annyira imádlak - suttogja, és egy édes csókot lehel ajkaimra. A vállainál fogva a hátára gurítom, a csípőjére ülök és az egyik oldalra dobom a hajamat. Szája szélén még mindig pajkos vigyor van, szemei csillognak. Lehajolok hozzá, megcsókolom, és közben mozogni kezdek rajta. Egyik kezemet az övéhez vezetem, egy kis ügyetlenkedés után kicsatolom. Lejjebb mászok, és a nadrágját lehúzva megpillantom igen csak szűkös boxerét, amin muszáj elmosolyodnom.

Kínzó lassúsággal húzom le róla, majd a kezembe véve végignyalom az egész hosszát. Cortez felsóhajt, és a hajamat hátrasöpri, férfiasságát lassan a számba vezeti. Az arcát nézve mozgatni kezdem a fejemet, a szemkontaktust egy percre sem szakítjuk meg. A tarkómnál fogva kezdi diktálni a kicsit gyorsabb tempót, s a kezemmel is rásegítek. Nagy sóhajtok, kisebb nyögések szaladnak ki a száján, ami engem csak egyre jobban beindít. A csípőjét néha megemeli, s látom rajta, hogy már elég közel van, így kicsúsztatom a számból. Zihálva húz fel magához, szenvedélyesen megcsókol, és két ujját végighúzza nőiességemen.

- Hm, milyen nedves vagy - zihálja. - Készen állsz - állapítja meg, majd a hátamra fordít, és a lábaim közé fészkelve magát, belém hatol. Hangosan felnyögök, s ahogy lökni kezd, én automatikusan karmolászom a hátát. A lábaimmal körbeölelem a derekát, így mélyebbre tud hatolni, mindkettőnk örömére. Egyre nehezebben tartom vissza a nyögéseket, s hallom, hogy valaki bemegy a fürdőszobába. Cortez megáll, és a szemembe néz. Néhány tincs a homlokához tapadt, amit félresimítok, s próbálom halkan venni a levegőt, nehogy az a valaki benyisson. Kicsit mozgatni kezdi a csípőjét, mire egy kisebb nyögést hallatok.

- Várj még... - zihálok.

- De már nem bírom - fúrja a fejét a nyakamba, és csókolgatni kezdi a bőrömet, csípőjével erőteljesen lökni kezd. Már nem bírom visszafogni a nyögéseket, s Cortez sem.

- Ahw, Cortez! - túrok a hajába. Érzem, hogy már közel vagyok, félek, hogy nagyon hangos leszek. Férfiasságát kihúzza belőlem, végighúzza lüktető ágyékomon, majd újra belém vezeti, és őrült tempóban lök tovább. A fogaimat összeszorítom, s a gyönyör magával ragad. Egy nagyobb nyögés közepette elélvezek, Cortez is követ szinte rögtön utána. Zihálva, fáradtan rám mosolyog és a homlokomra ad egy puszit.

2016. jún. 2. 13:54
 16/17 :DDDDDDDDDDDD válasza:
100%
Te jó ég, utolsó!! Csodálatos!!
2016. aug. 20. 18:22
 17/17 anonim válasza:
Engem is érdekelne😍 amúgy egy kicsit sem perverzek az szjg fanok😂
2020. jan. 29. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!