Segítséget kérnék?
Figyelt kérdés
Az van hogy valaki elmegy az osztályunkból és elmondtam valakinek de nem tőle tudom hanem mástól és akinek elmondtam az fölhívta és nagyon haragszik rám2013. aug. 7. 20:46
1/1 anonim válasza:
Most már nem tehetsz mást, okulj belőle! Két dolgot nem lehet visszafogni: a kilőtt nyilat, és a kimondott szót. Ha sejted, hogy lehet belőle pletyka, kellemetlenség, senkinek ne mondj olyan dolgot, még ha meg is ígéri, hogy na ő aztán senkinek el nem mondja!
Ha meg elmondtad, vállald a következményeket: vagy elnézést kérsz. Nem hazudtál elvégre, csak olyan hírt adtál tovább, amire nem volt felhatalmazásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!