Bocsi hogy rossz kategóriába írom ki de itt többen vagytok. Az a baj hogy holnap mennem kell mamámhoz, de én nem akarok. AZ a baj hogy kötelező menni és ha átmegyek mindig kapok valami piszkos munkát amit utálok (szilva szedés a földről penészeset utána felszeletelni minden fél szar gyümölcsöt ami már rohad a penésztől, gyomlálás meg ilyen piszkos melók) Szerintetek mit tegyek hogy ne kelljen dolgozni? Játszam el hogy rosszúl vagyok? Vagy mit? 13/L
Magának ültette a szilvát, nem a kérdező kérte meg rá.
A kérdés: Mit tegyek? és nem ez: Szerintetek ez helyes?
Ha ott vagy próbáld rosszul csinálni pl: A gyom helyett valami virágot húzz ki. Csináld bénán és lassan. Valamivel szúrd meg a kezed és mond, hogy fáj, ezért nem tudsz gyomlálni.
Az, hogy nem akarsz oda menni nehéz kérdés, olyan mint a "Nem akarok suliba menni, mit tegyek?" szitu.
2013. aug. 4. 19:23
12/15 anonim válasza:
De attól még enni eheti róla gyümölcsét nem? Különben is ha nincs kedve meg kell mondani és kész! Javasolj valami mást biztos megérti, hogy nem napszámba mentél el hozzá. Az pedig, hogy eljátszod a Hattyú halálát...
2013. aug. 4. 19:28
13/15 anonim válasza:
Szerintem azért segíts neki, biztos szüksége van rá. De azt ne hagyd, hogy rabszolgaként dolgoztasson. Tisztázd vele, hogy egy héten mennyit és mit vagy hajlandó segíteni. Te ennyit tudsz felajánlani, ha meg a kicsit nem becsüli, akkor úgy járt. Te megtettél mindent :)
2013. aug. 4. 20:28
14/15 A kérdező kommentje:
Előző évbe is jártam hozzá és nem volt egy olyan nap hogy ne dolgoztatott volna. 6 unokaközül senki se jár hozzá csak én de ha én megyek akkor még 2 unokatesómnak szólok és azok is jönnek. Mondtam neki finoman hogy nem csinálom mert undorodok tőle és akkor leordította a fejemet. Már ezt nagyon unom. Főleg mikor papámmal kell dolgozni, ne tudjátok meg miket mondogat :(
2013. aug. 4. 21:52
15/15 anonim válasza:
Gondolj a XIX. századi angol munkásgyerekekre, akik 4 éves koruktól kezdve napi 12 órában dolgoztak a szénbányában. (Nem túlzok, tényleg ez volt a helyzet.)
Örülj, hogy segíthetsz a nagymamádnak, hogy van mit ennetek, és hogy olyan jó erőben vagy, hogy tudsz dolgozni! Ezer éhező és nyomorék ember, aki kórházban fekszik és nem bír mozogni, boldogan lenne a helyedben. Tanuld meg értékelni a jó dolgodat, és ne nyafogj!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!