Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Neten hol tudnék msnre barátok...

Neten hol tudnék msnre barátokat keresni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 23:33
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Próbáld meg a Honfoglalót, játssz, közben beszélgess és hátha kialakul vmi. Én multkor elkezdtem kötekedni poénból, ő vette a lapot, mire vége lett a játéknak nem léptünk ki egyikőnk se, felvettük egymást msnre, és kész.

Egyébként ezt nem azért csináltam, hogy abrátokat szerezzek, hanem csak azért mert unatkoztam, nem nagyon hiszek az ilyen távolsági barátkozásba, de ha neked erre van szükséged hát hajrá!=)

egyébként miért neten akarsz barátokat szerezni?

2009. okt. 24. 23:44
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Én a hotdogot ajánlom, mert mindenkinek szépen kialakított profilja van, ami már egy alapképet ad a személyről. A körkérdéseknél, chaten, képeknél, magazinoknál találhatsz hasonló érdeklődésű embereket.
2009. okt. 24. 23:47
 3/7 anonim ***** válasza:
39%
Keress valóéletbeli barátokat. A netes msn függőkkel mit akarsz? Ők csak kényszeresen irkálnak általába legaláb tíz emberrel egyszerre és minél értelmetleneb beszélgetéseket.
2009. okt. 25. 00:14
 4/7 anonim válasza:
Én fan oldalakon szoktam msn címeket kérni...Általában van chat és úgy megkérdezem meg elkérem...De készülj fel arra hogy nem mindig normális embereket fogsz ki!
2009. nov. 29. 19:23
 5/7 anonim válasza:

Hát...figyelj. Vannak olyan internetes oldalak amik MSN-el foglalkoznak, pluszba még van chatjük is, ahol lehet ismerkedni... így biztosan olyan ismerőst szerzel aki szokott is és szeret is MSN-ezni. Szerintem...!

Most így hírtelen ez jutott eszembe:

[link]

...de biztosan van még.

2010. jan. 5. 19:53
 6/7 anonim válasza:

00:14 Nézd én egy Fan oldalon ismerkedtem meg nagyon aranyos, barátságos csajjal és azóta is nagyon jóban igaz távol lakunk egymástól de a találkozókat is meglehet oldani.

Nagyon jó barátság alakult ki köztünk!

2010. febr. 7. 12:53
 7/7 anonim válasza:

Háth Fiigy.engem felvehetsz pasííít kereszeek ...

byuchka_replay@hotmail.com

ÉS lécci ha valaki felvesz úgy kezdje a beszélgetést hogy:

Helló Cicuska mert akkor rájövök hogy ki vagy ;)

2010. febr. 13. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!