Neten hol tudnék msnre barátokat keresni?
Próbáld meg a Honfoglalót, játssz, közben beszélgess és hátha kialakul vmi. Én multkor elkezdtem kötekedni poénból, ő vette a lapot, mire vége lett a játéknak nem léptünk ki egyikőnk se, felvettük egymást msnre, és kész.
Egyébként ezt nem azért csináltam, hogy abrátokat szerezzek, hanem csak azért mert unatkoztam, nem nagyon hiszek az ilyen távolsági barátkozásba, de ha neked erre van szükséged hát hajrá!=)
egyébként miért neten akarsz barátokat szerezni?
Hát...figyelj. Vannak olyan internetes oldalak amik MSN-el foglalkoznak, pluszba még van chatjük is, ahol lehet ismerkedni... így biztosan olyan ismerőst szerzel aki szokott is és szeret is MSN-ezni. Szerintem...!
Most így hírtelen ez jutott eszembe:
...de biztosan van még.
00:14 Nézd én egy Fan oldalon ismerkedtem meg nagyon aranyos, barátságos csajjal és azóta is nagyon jóban igaz távol lakunk egymástól de a találkozókat is meglehet oldani.
Nagyon jó barátság alakult ki köztünk!
Háth Fiigy.engem felvehetsz pasííít kereszeek ...
byuchka_replay@hotmail.com
ÉS lécci ha valaki felvesz úgy kezdje a beszélgetést hogy:
Helló Cicuska mert akkor rájövök hogy ki vagy ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!