Szégyen az ha meztelen táncoltam egy diszkoban és mindenki csak engem figyelt?
nekem volt egy ismerősöm és ő láthatólag kifejezetten büszke volt rá, amikor egy nyilvános szórakozóhelyen levetközőtt, mutogatta is mindenkinek a róla készült helyszini fényképeket
Szerintem önálló dolog a meztelenkedés megitélése: valakinek jó balhé vagy polgárpukkasztás
A normál társadalmi rétegnek viszont nem tesz jó benyomást a dolog általában
polgárpukkasztásnak király!!
és ugyan már, ha fiú vagy, sztem semmi gáz nincs a szégyenlősséggel, kifejezetten jó buli :D ha nem is nagy discóban de házibulikban stb egy csomó egyéb helyen gyakori h poénból levetkőznek vagy fogadásból ...
Ki meg ugyan miért ba..nák? a discó se saját maga ellensége! Na meg én 1x egy olyan nagy discóban voltam, ahol a színpadon az egyik felében egy csajszi vetkőzött, a másikban meg egy srác, és mit is mondjak, a csajok jobban sikítoztak mikor a boxer is lekerült, mint amennyire a fiúk oda voltak a csajért. szal sztem szereztél egy emlékezetes és élménydús estét az ott lévő csajoknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!