Erkölcsi bizonyítványt hol tudok igényelni?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerül, és mikorra kapom meg?2013. aug. 1. 14:24
1/9 Gyakori Válaszoló válasza:
Ügyfélkapun, magyarorszag.hu. (esetleg Okmányiroda) Max 2-3 hét. Postán küldik ajánlott levélben. Pár ezer forint.
2/9 anonim válasza:
4400 Ft idén, ha jól emlékszem. Tavaly év elején még 3500-ba került, jól meghúzták az árát.
3/9 anonim válasza:
Én úgy tudom 4500 ft körül van. Bemész a postára, kérsz egy űrlapot borítékkal mindennel együtt, ha jól tudom ott helyben ki kell töltened, majd levél feladási árral vissza adod hogy elküldjék célszerű elsőbbségivel felküldeni de még úgy is lehet 1 hét mire megkapod.
4/9 anonim válasza:
Miért kéne önkormányzatba mennie, meg akárhova? Postán simán megvásároltam az igénylőlapot, kitöltöttem és rögtön feladtam. Nem értem, miért kellene hivatalokba járkálnia...
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget!
2013. aug. 1. 15:18
6/9 anonim válasza:
Aszemetek, felnyomták egy 1000-el? Ja de ne felejtsd el, hogy ajánlottan kell feladni, szóval annak az árát is, és a boríték árát is csapd hozzá, szóval ha postázod, akkor 5eFt-ot lopnak el tőled. Ha hétfőn feladod, péntekre elvileg meg is jön, nem kell elsőbbségizni sem, csak pénzkidobás.
7/9 A kérdező kommentje:
ma voltam, és 3100FT volt csak!
meg is lepődtem
+ 155Ft a nyomtatvány ára, meg vagy 350 Ft hogy ajánlva kell feladni
2013. aug. 2. 13:02
9/9 anonim válasza:
Igen, ez érdekes, hogy ugyanannyi, mint tavaly nagyjából... Vagy van különbség erkölcsi és erkölcsi között? Úgy tudom kétfélét lehet igényelni.
Másrészről meg azért mondtam 4400-at, mert 2 napja pont azt beszélték vonaton a hátam mögött, hogy mennyi volt neki, mivel akkor igényelt...
Nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!