Van egy elméletem, miszerint a télapó létezik. Szerintetek jó?
Tehát a mikulás, annak idején élt, és jótékonykodott. Azonban egyszer volt akkoriban egy napkitörés, vagy valami hasonló, ami feltépte a téridőt, és egy hasadék beszívta a mikulást, és így a télapó a párhuzamos univerzumok között megrekedt. Ez a kitörés karácsony tájt volt, és ennek még a mai napig is "vizhangja" van az univerzumban, vagyis minden szenteste meglazul a hasadék, és a télapó át tud jönni a mi időkeretünkbe, de nem teljesen, csak részben. Ez teszi lehetővé, mivel fizikailag nincs teljesen itt, hogy repüljön a szarvasaival, és időn kívül ajándékokat vigyen a gyerekeknek.
Azonban, ha nem tér vissza a hasadékba annak bezáródása előtt, akkor az eltűnik, és egy örökkévalóságig meg lesz rekedve a mikulás abban a köztes időben, ahova kitud lépni a párhuzamos univerzumok közül egy éjszaka erejéig.
És mivel az idő múlásával egyre kisebb ideig tud félig a mi idősíkunkon létezni a mikulás, ezáltal egyre kevesebb gyerekhez tud eljutni, és emiatt nem hisznek benne már sokan. de én hiszek, és sztem ez az elmélet ad alapot hitemnek!
szerinted?
15f
Szia!
Szerintem is az elméleted ad alapot a hitednek.
állj le a drogokkal és az alkohollal.
és egyből értelmes dolgok járnak az agyadba majd.
Érdekes és ötletes mese, de te sem veszed ezt komolyan, ugye?
Az ajándékokat a szüleid veszik meg a boltban, majd ha neked is lesz gyereked, akkor meg te fogod neki adni az ajándékokat. Én erre hat évesen jöttem rá, mint a gyerekek 99.99%-a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!