Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fiúk, gáznak tartjátok ha egy...

Fiúk, gáznak tartjátok ha egy lány nagyon szeret olvasni és sokat olvas? L

Figyelt kérdés

2013. júl. 29. 14:13
1 2
 11/17 exronin ***** válasza:

Ez nagyon függ attól, hogy mit olvasol. Remélem könyvet. Nem, egyáltalán nem baj, sőt dícséretes. Ha nem arra vágysz, hogy csak úgy elmenjen melletted az élet, agyilag zokni palikkal, akik mellet majd magányosnak érzed magad, ők meg megcsalnak, nos, ha nem ezt akarod, akkor műveld csak azt az emberfőt.

Így sokkal egyedibb és különlegesebb leszel, az biztos, de kitartás is kell! Hajrá!

2013. júl. 29. 14:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem gáz, persze nem mindegy, hogy mit. Az 1D-vel a válaszoló gondolom az 1 dimenziós (egysíkú, egyszerű, übergagyi) dolgokra gondolt. Na az tényleg gáz ha az olvasás az ilyen glamour-kiskegyed-anyámkínja újságokat takarja.
2013. júl. 29. 14:22
 13/17 exronin ***** válasza:

Látom, okos vagy, így javaslom, csak annak a véleményét fontold meg, aki helyesn tud írni...

(Én írtam 14.21-kor)

2013. júl. 29. 14:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem,igazából egy együttesnek nevezett förtelemre,amit amúgy nem is ismernék,ha nincs ez az oldal.
2013. júl. 29. 14:33
 15/17 anonim válasza:

Én egy szép, rocker bige vagyok piercingekkel, és imádom Stephen Kinget, Dean R. Koonzt-t, Vavyan Fable, William R. Danzt-t :))^^

2013. júl. 29. 14:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Épp ellenkezőleg. Azt gondolom magamban: "Végre egy értelmes ember!"

(Persze nem mindegy, mit olvasol. Ha Vavyan Fable és A szürke 50 árnyalata-rajongó vagy, akkor visszavonom a fentebbi kijelentésemet.)

2013. júl. 29. 14:43
 17/17 anonim ***** válasza:

"#6

Én egy szép, rocker bige vagyok piercingekkel, és imádom Stephen Kinget, Dean R. Koonzt-t, Vavyan Fable, William R. Danzt-t :))^^"

Még mindig fenntartom az álláspontom...

2013. júl. 29. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!