Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A városiak a kisvárosiakat is...

A városiak a kisvárosiakat is lenézik, mint a falusiakat?

Figyelt kérdés
2009. okt. 23. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Miért általánosítasz? Budapesten élek, itt születtem, de se a falusit se mást nem nézek le, ha nem ad rá okot.
2009. okt. 23. 16:03
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
ha nem viselkedik bunkón akkor nem, egyébként a beszéde miatt senkit sem nézek le csak azt, ahogyan viselkedik
2009. okt. 23. 16:07
 3/8 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: Az általánosítás oda-vissza megy, de akkor a te kedvedért:

A városiak EGY RÉSZE a kisvárosiakat is lenézi, mint a falusiakat?

2009. okt. 23. 16:10
 4/8 anonim ***** válasza:
11%
Csak mondom, hogy a városiak szinte teljes része sokkal bunkóbb mint aki falusi volt, van rá sajna okom hogy ezt mondjam, én is falusi vagyok és hát a városiak, legtöbbjük no comment...
2009. okt. 23. 16:22
 5/8 anonim ***** válasza:
igen, sőt, azok a nagyvárosiak, akik lenézik a vidékieket, a kisvárosiakat is falusinak hívják/gondolják
2009. okt. 23. 16:32
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, köszönöm szépen a kérdésed kiigazítását. Én nem tehetek arról, hogy Budapesten születtem, és nem tudok változtatni a bunkók hozzáállásán (függetlenül attól, hol élnek). Én abból alkotok véleményt valakiről, ahogyan viselkedik, és nem azalapján, hogy hol él. Egyébként terveim között szerepel kiköltözni egy kisvárosba Pestközelbe, illetve egy időre kimenni külföldre. Szerencsére sose kellett a belvárosban élnem, de utálom a panelt, és sajnos panelban nőttem fel, jobb lenne egy kis udvar legalább, de egyelőre nincs pénzem változtatni.

A bunkók bunkók attól függetlenül, hol élnek, ne foglalkozz velük.

2009. okt. 23. 16:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Vannak akik, igen, nyilván, de ami engem zavar az az hogy sokkal több ellenszenvet tapasztaltam az ellenkező oldalról! Szerintem sokkal több vidéki nézi le a nagyvárosit mint forditva! Én így tapasztaltam!
2009. okt. 24. 00:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, egy része lenézi, de csak a normáltalanok, akik a külvárosi panelrengetegben verik a mellüket, hogy ők legalább pestiek és azt hiszik, hogy minden vidéki juhokat terelget, meg istállóban volt a gyerekágya.
2009. nov. 13. 13:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!