Mit gondoltok arrol aki ma vagy/és holnap kokárdát hord?
Figyelt kérdés
A mai napot azért irtam mert a sulikban ma ünnepelték.2009. okt. 22. 16:46
1/12 anonim válasza:
Azt,h hulyek, a kokardat Marcius 15.-en hordjak!
3/12 anonim válasza:
A kokárda márc.l5.-e jelképe!A holnapi naphoz nem való.
4/12 anonim válasza:
Nemzetiszínü szalagot akármikor lehet hordani. Hisz itt élünk, miért ne lehetne? Nincs rá jogszabály:)
5/12 anonim válasza:
Wikipediarol - ...A magyar kokárdát március 15-én, a pesti forradalom évfordulóján szokás viselni. A francia kokárdától eltérően nem kalapra tűzik, hanem a kabát hajtókájára vagy mellrészére a szív felőli oldalon...
6/12 anonim válasza:
Kokárdát márc. 15-én szoktak, mivel az egyben a köztársaság jelképe is (ahogy a Kossuth-címer is)....mondjuk én pont ezért semmikor sem hordok
7/12 anonim válasza:
Aki október 23.-a alkalmából kokárdát tűz, az vagy nagyon buta, vagy egyszerűen csak egy ripacs.
8/12 anonim válasza:
én akkor már lyukas kokárdát tűznék.
A Köztársaság napjához szerintem illene a kokárda. Miért ne teremthetnénk új hagyományt? Szerintem jó ötlet. Tűzök is!
Van egy cserép címerem, (kitűző) átfűzve nemzeti szín szalaggal. ez a legtökéletesebb jelkép erre a napra(a Köztársaság kikiáltására)
Fogok karkötőt is készíteni, s hordani is fogom hétköznap. Ha a jamaikai színek elférnek a csuklómon, akkor ennek is lesz helye.
Pólóm van magyar. Sapkám nincs. Még.
9/12 A kérdező kommentje:
:):)
köszönöm a válaszokat, igen sokszinűek..:)
még várom a válaszokat
2009. okt. 22. 17:18
10/12 anonim válasza:
"Nemzetiszínü szalagot akármikor lehet hordani. Hisz itt élünk, miért ne lehetne? Nincs rá jogszabály"
Karácsonyfát is állíthatsz júliusban, mert nincs rá jogszabály, de nem illik oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!