Miért lett ennyire szex központú a világ?
Az, hogy egy lánnyal akar élni, és vele összeházasodni, az nem azt jelenti, hogy csak a házasság után szeretkeznek.
Nem reagálok a felvetéseidre, inkább csak elmesélem az én történetemet.
15 éves múltam, amikor megismerkedtem egy nálam két évvel idősebb fiúval. Igazából egyikünk sem akart a másiktól semmit, mert nem voltunk szimpatikusak egymásnak. Eleinte sokat beszélgettünk, mindenféléről: a hobbinkról, a családról, szóval bármiről. Addig beszélgettünk, amíg szép lassan egymásba szerettünk. Az elején tudtam, hogy ő lesz az, akivel elveszítem a szüzességemet. Lehet, hogy csak azért, mert tomboltak bennünk a hormonok, de az is lehet, hogy valami tudatalatti miatt. Több, mint 8 hónapja jártunk, én már elmúltam akkor 16, mikor lefeküdtünk. Sokan mondták, hogy csak egy tiiszerelem, meg hogy el fog múlni. Hogy a párom elmegy majd főiskolára, és aztán vége lesz a kapcsolatunknak. De nem lett igazuk. Azóta is együtt vagyunk, tavaly óta együtt élünk. Bár teljesen különböző személyiségek vagyunk, egy csomó doogról ellentétesen gondolkodunk, mégsem veszekszünk szinte soha, maximum megsértődünk, és duzzogunk egy kicsit. Most múltam 20 éves, ő meg 22 lesz. Februárban ünnepeljük az ötödik évfordulónkat. A párom már készül rá, hogy megkéri a kezemet. Nem tudom mikor meg hogyan, de nem is ez számít, hanem hogy együtt vagyunk, és nincs szükségünk másra. Nem érzem úgy, hogy több lennék attól, ha mással is lefeküdnék.
Jöhetnek a pesszimisták lepontozni. Köszi.
Én csak azt mondom, amit az elektronika tanárom. "Dugni kell."
Felőlem dughat valaki 15 évesen, felőlem dughat 38 évesen házasság után, felőlem akár kolostorba is vonulhat és teljesen kizárhatja a dugást.
Egy viszont biztos: Aki azon panaszkodik, hogy mennyire szexközpontú a társadalom, az egyszerűen rossz társaságba jár, és nagyon beszűkült a kis világa, ugyanis nálunk azon kívül, hogy gyakori téma a szex, nem az a meghatározó. Természetes része, de nem csak arról szól.
Szóval ha valaki állandóan a szexről beszél, az ugyanolyan rossz, mintha sosem beszélne róla.
De kérdező, most szépen linkelj nekem innen az oldalról olyan kérdéseket/válaszokat, ami azt bizonyítja, hogy itt minden ember csak a szexet, azon belül az extrém szexet kultiválja.
Kíváncsian várom, egyébként csak provokátorkodni jöttél ide.
Azt nem értem, hogy miért tartod csak azt normálisnak, hogy a férfi/nő az első párjával élje le az életét? A 09.47 egy nagyon szép történet, de hány és hány olyant olvastunk már itt, hogy a kapcsolat jellege egy hét alatt 180-ast vett?
Annak, hogy annyi kapcsolat megy tönkre, oka van.
Itt egy kérdés, ami érdekes témát vet fel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
Azért, mert az ember végeredményben csak egy igen fejlett állat.
Ugyanazok az ösztönök hajtanak minket, mint egy kutyát, vagy bármi más állatot.
A két legfontosabb ösztön a létfenntartás (kaja, pia, veszélytől való félelem/menekülés) és a fajfenntartás (szex).
Ezért van annyi túlsúlyos ember (mert nem tudják féken tartani az létfenntartási ösztönüket) és ezért forog annyi ember agya a szex körül (mert nem tudják féken tartani a fajfenntartó ösztönüket.)
Biológiai értelemben ez normális, de mivel nem vagyunk állatok (legalábbis ideológiai síkon), meg kell tanulnunk féken tartani az ösztöneinket. Ez tesz minket emberré.
Mennyi idős vagy? Kb 15-17-nek saccollak.
Ennyi idősen azért látod szexközpontúnak a világot, mert rengeteg olyan dolog van, aminek az észrevételéhez és megértéséhez nem vagy még elég érett. (ne haragudj, hogy ezt mondom, de ez normális ennyi idősen)
Néhány év múlva, ha normális emberekkel leszel körülvéve, akkor igencsak háttérbe fog szorulni a szex-téma ahhoz képest, amit most érzékelsz.
Másrészt senkinek semmi köze a szexuális életedhez. Csináltad-e, kivel, hol, mennyit, milyen volt, ilyen kérdésekre egyszerűen meg kell tagadni a válaszadást. Legalábbis nálam ez bevált, azt eredményezte, hogy az emberek nem a szexuális életem alapján ítélnek meg.
Egyébként semmi gond nincs azzal, ha te csak egy lánnyal szeretnél együtt lenni, de véleményem szerint egyszerűen ez se tartozik másra, pont.
(egyébként egyáltalán nem értek egyet veled, imádok szeretkezni és nem vagyok híve a szigorúan házasság utáni szexnek - de ez meg az én magánügyem :) )
Hallod, szerezz be egy csajt! Rádférne...
Neked az a probélmád, hogy mki szexel csak te nem.
Számomra fontos a szex de nincs a központba. 18évesen vesztettem el pedig lehetet volna lehetőségem már akár 14évesen is. Csak elég érett voltam hozzá h nemet mondjak, pedig szerelmes voltam. Azóta is örülök a döntésemmel mert most h már megtaláltam az "igazit" akivel az első és az összes csodálatos.
Azzal indokolni enne a központi szerepét h : "mert jó" hülyeség. Ez régen is jó volt mégse volt ez mindig téma. Volt egy osztálytársam aki az osztály előtt hangosan kibeszélte általánosba a szexuális életét. K*rvának tartottuk. Bejött : pénzért csinálta és már van gyereke. Ha minden hasonló lány így jár több k*rva lesz mint egyetemi hallgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!