Lány vagyok, és barátkozni szeretnék. Ilyet hol lehet interneten?
Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 21:56
3/11 anonim válasza:
Gyanítom, hogy tizenéves vagy. Ezesetben ajánlom a hotdog.hu oldalt.
4/11 anonim válasza:
Barátkozni a valóéletben kell. A neten semmi esély értelmes embert találni csak olyat akinek nem jött össze az élet.
6/11 anonim válasza:
én már probáltam de teljesen esélytelen, msnen többre nem jutottam velük:(
7/11 anonim válasza:
Bárhol de a való életben sanszosab.
8/11 anonim válasza:
Velem barátkozhatsz, csak írj egy levelet
9/11 anonim válasza:
22:29: Mint például te?
Ez az egyik legnagyobb hülyeség, amit valaha is hallottam, és meglepő, hogy a mai napig ennyien szajkózzák. De nem baj, szerencsére csak idő kérdése, és szépen kikopnak az értetlenek. Egy-két évtized múlva már gyakorlatilag mindenki ferdén fog nézni rád egy ilyen megjegyzés után.
10/11 anonim válasza:
Jobb, ha addig ismered fel magadban a sekélyességet és kretenizmust, amíg még változtathatsz magadon. Ilyet nem gyakorikerdesek.hu-n kell feltenni, és ismerkedni nem nagy Internetországban kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!