Az osztálytársaim a hátam mögött megjegyzéseket tesznek, amiért segítséget szoktam kérni a házihoz. Mit tegyek?
tényleg csak avégeredményt nézd, kész és annyi. ÉÁnmár túltettem magam azon is, hogy azt nézzem melyik kinek az írása, mert egyszerűen képtelenség ennyi energiát fordítani a tanárnak is minden ilyen hülyeségre.
Úgyhogy kész van, te érted, a többiek meg majd megoldják ahogy akarják.
Szerintem meg sz*rd le őket. A lényeg az, hogy a te lelkiismereted tiszta, hiszen 1.) kész a házid 2.) nem az édesapáddal csináltattad meg a házidat, csak segítséget kértél tőle. És ahogy te is írtad ő pedig segít, rávezet a megoldásra, tehát tulajdonképpen te oldod meg a feladatot.
És a végeredmény: jobban fogod tudni az anyagot a többieknél, és akkor meg a szemükbe is röhöghetsz, ha úgy esik jól.
Ehh... de jó neked hogy ennyi a gondod:)
Vajon rólam miket mondtak volna amiért én a matek házimat óra előtt másoltam le a padtársaméról, vagy azéról akinek kész volt?:)
Ha szóba hozzák megmondod nekik, hogy kész van, annyi a lényeg, többivel ne törődjenek. Nem kell nekik bizonygatnod hogy te igenis dolgoztál rajta. Ha meg gyengébb eredményeket érsz el órán mint ők, és ez kerül szóba, egyszerűen mondd hogy majd belejössz, vagy ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!