HANDKAMMER JADE. Hol van?
Figyelt kérdés
Mindenki keresi, és én is aggódok érte.:(2013. júl. 11. 23:50
11/15 A kérdező kommentje:
NEM Ő VOLT ÖNGYILKOS, MÁS UGROTT A DUNÁBA.
Na megnyugodtam, várom h válaszoljon askon.:)
2013. júl. 12. 11:15
12/15 anonim válasza:
ez mi? könyörgöm..."tök jó, más ugrott a Dunába, nem a Jade, akkor már nem is érdekel" szánalmas...
13/15 A kérdező kommentje:
KÉPZELD EL, ÉRDEKEL. NÉZEM A HÍREKET, HÁTHA BENNE LESZ, KÉRDEZGETEK MINDENKIT, H LINKELJE A SZTORIT.
2013. júl. 12. 12:00
14/15 anonim válasza:
Mitől jobb az a gyerek mint bárki más? Mit tud ő amit én vagy más nem? -.-"
15/15 anonim válasza:
azt írtad, más emberekről is tudsz durva sztorikat... és őt pontosan ugyanúgy ítélik meg, mint ezt a kis tini p i c s á d a t, mert attól még, hogy híres(nek hiszi magát) vagy nem híres, ugyanolyan r i b a n c... és kár, hogy nem ő ugrott a dunába!!! te is szánalmas vagy, hogy ha más próbálta meg kioltani az életét, az már nem is számít, nem Jade volt az, akkor mindegy is, hogy egy ember MEGHALT! milyen ember vagy te?!??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!