Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Volt már valaki jósnőnél,...

Volt már valaki jósnőnél, tenyérjósnál, hasonló embernél?

Figyelt kérdés

Mik a tapasztalataitok? Bejöttek azok a dolgok, amiket mondtak ott nektek? Vagy esetleg minden teljesen másképp alakult?

Gondolkodom rajta, hogy én is elmegyek egy tenyérjóshoz.

Előre is köszönöm :)

2013. júl. 10. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyszer egy cigány asszony jósolt a tenyeremből.

Először mondott pár szót a múltamról, aztán a jövőről.

A múltamat egész jól elmondta, olyan dolgokat, amelyekről csak jómagam és a szűk család tudhatott.

A jövőről viszont olyan dolgokat jósolt, amelyek idáig nem következtek be, pedig ennek már van vagy 5 éve.

2013. júl. 10. 19:41
 2/4 sándorjános ***** válasza:

Hozzáteszem kedves előző, hogy a múltat általános, leolvasható információk alapján határolják be.

Pl: Ha páva cuccokban vagy, akkor elmondja, hogy sokat vagy bulikban, a tanulás nem megy, boldog családi életet élsz stb.

Ha túl fehér a bőröd, akkor kockának tarthat, és egyéb finomságok. A jövőröl meg mond egy humbugot...

2013. júl. 10. 20:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát, ha már így rákérdeztél, egy bő éve az előző osztályfőnök-helyettesem nekiállt elbohóckodni velünk ilyen módon, állítólag nem is "szakmai" jártasság nélkül, de persze senki sem vette a szavait készpénznek. Nem voltam fültanúja a másokhoz intézett "próféciájának", ezért csak arról tudok mesélni, amiben én részesültem általa: a múltról nemigen ejtett hangot (amivel bizonyíthatta volna, hogy adhatunk neki hitelt), inkább a jelenlegi helyzetet vázolta fel, azt, hogy most milyen vagyok, melyek a rejtett motivációim, mire lenne szükségem, milyen folyamatok zajlanak le bennem. Ezeket meglepően jól el is találta, de noha nem találkozott velünk elég gyakran ahhoz, hogy mindnyájunkat kiismerjen, szerintem egyszerű pszichológiai átvizslatást alkalmazott rajtam, bizonyos megnyilvánulásaimból leszűrhetett olyasmit, amit hallani lehetett a szájából (főleg, ha tényleg a fiatalkori énjét látta bennem, ahogy azt állította). Ami a jövőt illeti, igen távoli pontjaira mutatott el, úgyhogy a közlemény ezen részének beigazolódásáról még nem sokat tudok mondani. Mindenesetre ő elvileg értett hozzá, de nyilván egy hivatásos tenyérjóssal folytatott eszmecsere felépítése más, az lehet az általános, amit az első is leírt. Fogalmam sincs, élesben mennyit kérnek egy ilyenért, de ha már ennyit kell rajta filóznod, feltételezem, hogy tudnád egyébre is fordítani azt az összeget. Ebben az esetben amondó vagyok, nem éri meg vállalkoznod rá, míg nem érzed úgy, hogy hinni tudnál benne.
2013. júl. 11. 04:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám volt egyszer egy jósnál(nem tudom milyen volt) de nagyon drága volt.

A nő mindent megjósolt,anyukám múltját és jövőjét és 80-95%ban. Mind igaz volt.

Azt tudom hogy a születési dátumból,horoszkópból meg tenyérből?is jósolt.

Nagyon sokkoló volt mert amikor még megsem születtem elmondta hogy milyen lesz a személyiségem és igaz lett.

A válást is bejósólta és anyám el is vált "apámtól".

azt is jósolta a következő férfi anyám életében mérleg csillagjegyű lesz és úgy is lett.

Nagyon sok mindent megjósolt és be is váltak.

Ez már rég volt,anyukám lehetett vagy 20-25 éves.

(12/l)

2013. júl. 11. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!