Volt már valaki jósnőnél, tenyérjósnál, hasonló embernél?
Mik a tapasztalataitok? Bejöttek azok a dolgok, amiket mondtak ott nektek? Vagy esetleg minden teljesen másképp alakult?
Gondolkodom rajta, hogy én is elmegyek egy tenyérjóshoz.
Előre is köszönöm :)
Egyszer egy cigány asszony jósolt a tenyeremből.
Először mondott pár szót a múltamról, aztán a jövőről.
A múltamat egész jól elmondta, olyan dolgokat, amelyekről csak jómagam és a szűk család tudhatott.
A jövőről viszont olyan dolgokat jósolt, amelyek idáig nem következtek be, pedig ennek már van vagy 5 éve.
Hozzáteszem kedves előző, hogy a múltat általános, leolvasható információk alapján határolják be.
Pl: Ha páva cuccokban vagy, akkor elmondja, hogy sokat vagy bulikban, a tanulás nem megy, boldog családi életet élsz stb.
Ha túl fehér a bőröd, akkor kockának tarthat, és egyéb finomságok. A jövőröl meg mond egy humbugot...
Anyukám volt egyszer egy jósnál(nem tudom milyen volt) de nagyon drága volt.
A nő mindent megjósolt,anyukám múltját és jövőjét és 80-95%ban. Mind igaz volt.
Azt tudom hogy a születési dátumból,horoszkópból meg tenyérből?is jósolt.
Nagyon sokkoló volt mert amikor még megsem születtem elmondta hogy milyen lesz a személyiségem és igaz lett.
A válást is bejósólta és anyám el is vált "apámtól".
azt is jósolta a következő férfi anyám életében mérleg csillagjegyű lesz és úgy is lett.
Nagyon sok mindent megjósolt és be is váltak.
Ez már rég volt,anyukám lehetett vagy 20-25 éves.
(12/l)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!