Hol tudnék albínó fiúkkal ismerkedni? Többi lent.
21 éves lány vagyok, és ismerkedni szeretnék albínó fiúkkal, a probléma csak az, hogy sehol sem találom őket. Egyetlen internetes fórumon sem találtam ilyen embert. Még a vakoknak, mozgássérülteknek van fórumuk nem is egy, addig az albínóknak nincsen. Érdekesnek, és szépnek találom az ilyen embereket, de sajnos nem tudtam egyetlen egyel sem felvenni a kapcsolatot.
A hülye megjegyzések, az idióta "miért?" kérdések helyett, szeretném, ha kaphatnék pár kultúrált választ a kérdésemre. Aki esetleg ismer albínó fiút, az is írjon :)
Nagyon szépen köszönöm! :)
Csak a teljes albínók tetszenek? Lehet már erről tudtál, csak ezt találtam a témában.
Az albinizmus négy csoportba sorolható, melyek öröklődési mechanizmus és megjelenés tekintetében térnek el egymástól.
1. Albinizmus totalis (teljes) I.: A tirozináz enzim hiánya miatt alakul ki a kórkép. A melanin alapanyaga a tirozin, melyből a tirozináz enzim segítségével létrejön a melanin. Ha nincs tirozináz enzim, a melanin sem tud kialakulni. Kb. 40ezer emberre esik egy megbetegedés.
2. Albinizmus totalis II.: Ebben az esetben teljes melaninhiány áll fenn, amely súlyos látáskárosodással társulhat.
3. Albinizmus partialis (részleges): A bőrön egy vagy több, néhány centiméter nagyságú, éles szélű pigmenthiányos fehér folt látható, a hajban ősz tincsek találhatók.
4. A szemet érintő albinizmus: X- kromoszómához kötött, és az albinizmus kizárólag szemre lokalizálódó formája.
16:25
Igen tudom. Olyan nagyon, hogy szerintem Magyarországon maximum pár száz albínó élhet, közülök tegyük fel a fele nő, x. százaléka megy még gyerek vagy más idős ember. Ha reálisan gondolkozom, és akkor kb. 100 albínó fiú van a korosztályomból, sőt, talán még annyi sem. 10 millió emberből egy olyan csoportot keresni amibe mindössze 100-an tartoznak bele. Hát :) Igen köszönöm a sok sikerre szükségem lesz :D De nem fogom feladni a keresést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!