Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol tudnék albínó fiúkkal...

Hol tudnék albínó fiúkkal ismerkedni? Többi lent.

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, és ismerkedni szeretnék albínó fiúkkal, a probléma csak az, hogy sehol sem találom őket. Egyetlen internetes fórumon sem találtam ilyen embert. Még a vakoknak, mozgássérülteknek van fórumuk nem is egy, addig az albínóknak nincsen. Érdekesnek, és szépnek találom az ilyen embereket, de sajnos nem tudtam egyetlen egyel sem felvenni a kapcsolatot.

A hülye megjegyzések, az idióta "miért?" kérdések helyett, szeretném, ha kaphatnék pár kultúrált választ a kérdésemre. Aki esetleg ismer albínó fiút, az is írjon :)

Nagyon szépen köszönöm! :)

2013. júl. 7. 16:06
 1/8 A kérdező kommentje:
A "vakokat és mozgsággérületek" azért írtam példaként, mert még ők is fenn vannak egyéb fórumokon, és beszégletnek, ismerkednek. Félreértés ne essék, az albínó embereket nem tartom sem beteg, sem kevésbé "normális" embernek. Számomra szépek és különlegesek (akárcsak Johnny és Edgar Winters).
2013. júl. 7. 16:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért nem találod őket, mert sokkal ritkábbak, mint pl a vak emberek. De a kereséshez sok sikert kívánok. :)
2013. júl. 7. 16:27
 3/8 anonim válasza:

Csak a teljes albínók tetszenek? Lehet már erről tudtál, csak ezt találtam a témában.

Az albinizmus négy csoportba sorolható, melyek öröklődési mechanizmus és megjelenés tekintetében térnek el egymástól.

1. Albinizmus totalis (teljes) I.: A tirozináz enzim hiánya miatt alakul ki a kórkép. A melanin alapanyaga a tirozin, melyből a tirozináz enzim segítségével létrejön a melanin. Ha nincs tirozináz enzim, a melanin sem tud kialakulni. Kb. 40ezer emberre esik egy megbetegedés.

2. Albinizmus totalis II.: Ebben az esetben teljes melaninhiány áll fenn, amely súlyos látáskárosodással társulhat.

3. Albinizmus partialis (részleges): A bőrön egy vagy több, néhány centiméter nagyságú, éles szélű pigmenthiányos fehér folt látható, a hajban ősz tincsek találhatók.

4. A szemet érintő albinizmus: X- kromoszómához kötött, és az albinizmus kizárólag szemre lokalizálódó formája.

2013. júl. 7. 16:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Persze, évek óta tanulmányozom az albinizumst :) Igazából mindegy :) Ha hülyén akarok fogalmazni mindegy csak albínó legyen, bár ez elég megszállottan hangzik. A lényeg az, hogy az albinizmus valamely csoportjába tartozzon, hogy melyikbe az édes mindegy :)
2013. júl. 7. 16:50
 5/8 A kérdező kommentje:

16:25

Igen tudom. Olyan nagyon, hogy szerintem Magyarországon maximum pár száz albínó élhet, közülök tegyük fel a fele nő, x. százaléka megy még gyerek vagy más idős ember. Ha reálisan gondolkozom, és akkor kb. 100 albínó fiú van a korosztályomból, sőt, talán még annyi sem. 10 millió emberből egy olyan csoportot keresni amibe mindössze 100-an tartoznak bele. Hát :) Igen köszönöm a sok sikerre szükségem lesz :D De nem fogom feladni a keresést.

2013. júl. 7. 16:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy megkérdezem: A vakok hogyan fórumoznak?
2013. júl. 12. 17:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Könnyen. Felolvassa a monitor amit beírnak és amit "lát" mármint a monitor. Olvass utána. Érdekes! :)
2013. júl. 14. 13:56
 8/8 Sandordios válasza:
Szia:) 29 eves vagyok es albino! En sem ismerek rajtam kivul 1 albinot sem, pedig erdekelne vannake meg. Szivesen beszelgetnek hozzam hasonlokkal.
2017. jan. 15. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!