Kecskemétről mi jut eszetekbe? Milyen városnak tartjátok?
Figyelt kérdés
2009. okt. 17. 11:11
1/10 anonim válasza:
Annak a mnegyének a székhelye, ahol lakok:D
Majdnem oda mentem középsuliba (a Szentgyörgyibe) de aztán mégsemXD
Nem nagyon szoktam ott lenni, de biztos jobb, mint az a hely, ahol lakok...
2/10 anonim válasza:
Az, hogy ott minden Katona Józsefről van elnevezve. :)
3/10 anonim válasza:
az Alföld egyik legélhetőbb városa
4/10 anonim válasza:
Kecskemét is kiállítja:)
Magyarország legélhetőbb városa.
Pedig Szegeden is lakom, de az valami borzasztó Kecskeméthez képest.
5/10 anonim válasza:
A zene. A Kodály iskola. Meg szépek az épületek a főtéren. Na meg Petőfi is beleírta a versébe, hogy mennek a szomjas betyárok a kecskeméti vásárba. És hogy Kecskemét is kiállítja nyalka verbunkját. Viszont azt hiszem, nem nagyon lehet ipar, munkahely, sportolás, vagy valami vízpart. Vagy tévedek?
7/10 anonim válasza:
A legjobb város Debrecen mellett!
Itt is, ott is éltem már.
9/10 anonim válasza:
Az, hogy a forgalom kinőtte a várost.
10/10 anonim válasza:
Rettenetesen unalmas város, és 100 km-t kell utazni, hogy hegyet lásson az ember. De amúgy sincs itt élet, hacsak nem számítjuk a Fő téren péntek és szombat éjjel bandázó tiniket. És valóban, a közlekedés is hagy kívánnivalót maga után, de sajnos ez mindenhol így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!