Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fiú barátokat szeretnék...

Fiú barátokat szeretnék szerezni, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Rájöttem, hogy a lányokban, mint barátban szinte csak csalódik az ember, így inkább a fiúkban szeretném a barátot is meglelni. Van olyan aki ideális lenne egy ilyen barátságra, ám ő annyira népszerű a lányok körében (szintén csak mint barát), hogy nemigazán tudok közelebb kerülni hozzá. Hogyan lehet igazi barátságot kialakítani egy fiúval? Hogyan kell viselkedni? Megjegyzem: nem párkapcsolatot akarok.

19/l

2009. okt. 16. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha olyan népszerű akkor neked is csak azért kéne az a fiú mert a többi lánynak. És a legtöb fiú de a legtöb lány is csak párkapcsolatot keres a másik nemben. Igazából én nemhiszek a fiú lány barátságban mert vagy szerelem vagy szex van vagy lesz köztük. Ja és a lényeg. Ha így válogatod a barátaidat hogy ő népszerű és jólenne barátnak akkor ez nem fog működni.
2009. okt. 16. 18:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát azt tudom, hogy például az egyetemen csak úgy tudok lányokkal barátkozni ha előtte burkoltan utalok rá, hogy barátnőm van. Egyik másik olyan egy p*raszt tud lenni, hogy borzasztó!
2009. okt. 16. 19:23
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Ez tőled függ, és attól, hogy milyen a személyiséged. Sok fiúbarátom van, és abszolút hiszek a fiú-lány barátságban. A fiúk havernak a laza, kicsit szintén fiús lányokat szeretik, barátnak pedig a komolyakat. Ha egy fiúnak a szerelmi csalódásaidról akarsz sírni, akkor nagyon rossz úton jársz. Nem szeretnek pletykálni. Szóval ezeket mellőzd. Legyél jártas a számítógépes dolgokban, szeress focizni. Persze ha nem szeretsz focizni, és nem érdekelnek a szmgépes dolgok, megteheted, hogy úgy teszel, mintha, de akkor már nem önmagad adod. Jó, ezek csak példák, de érted mire akarok rávilágítani? Ha te egy csajos lány vagy, aki shoppingolni szeret, és sokat fecsegni, inkább maradj a lányoknál. Nekem az egyik legjobb barátom egy fiú, és vele négyszemközt komoly dolgokról szoktunk beszélni. A lány barátaimmal inkább olyanokról, mint hogy épp ez mit csinált azzal, és úristen, hallottad, hogy lefeküdtek? Meg persze arról, hogy épp ki hagyta el, és milyen rossz neki.
2009. okt. 16. 19:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem amiatt választottam, mert népszerű, én hamarabb ismertem őt (igaz nem sokkal) mint ahogy ugyanabba a társaságba kerültünk, szóval nekem már akkor is szimpatikus volt, mint barát, amikor nem is tudtam, hogyan viszonyulnak hozzá a többiek.
2009. okt. 16. 20:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon köszönöm! Ilyesmire gondoltam én is. :) Nem vagyok a shoppingolós típus, és nem is csalódásokról szeretnék beszélgetni vele, arra ott vannak a lány barátok. Kicsit meg szeretném ismerni a másik nem világnézetét. És szeretem a focit :D
2009. okt. 16. 20:04
 6/7 anonim ***** válasza:

a fiúk nem szeretnek pletykálni?: D ezt cáfolnám. van fiú haverom, de neki "sírom el a gondjaimat" és megért, segít. de nagyon pletykás, csomó mindent hallok vissza mástól, amit csak neki mondtam xd de nem igazán zavar, mert a komoly dolgokat (azthiszem) nem adja tovább.

de nekem is ilyen problémám van, csalódtam a lányokban, fiúkat meg nem nagyon ismerek, aki normális is (kivéve azt az egyet, de ő messze lakik és ritkán tudunk találkozni)

2010. máj. 8. 20:07
 7/7 anonim válasza:
Szia:) én szívesen ismerkednék veled:) Ha még aktuális a dolog,akk írj a fradistaboy@freemail.hu e-mail címre:) puszi:)
2010. aug. 27. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!