Vélemények Dunaújvárosról?
Én itt élek 30 éve, szeretem, mert minden ehhez a városhoz köt. De tisztában vagyok a hibáival, amiből van nem is kevés. Csak néhány: koszos a levegője, a papírgyár környékén (ha fúj a szél még távolabb is) büdös van, a házak rondák (már azért vannak szebbek is), zsúfolt (a házak egymás "szájában" vannak), alig van munkalehetőség, szórakozni max. 2-3 helyen lehet + a kocsmák, amikből rengeteg van (bár ez nem egyedi), stb. Eközben azonban ott a gyönyörű Duna-part, a fősuli előtt a szökőkút, aránylag jó a közlekedés (a buszjáratok átgondoltak, logikusak, autóval is lehet közlekedni), itt az új élményfürdő, ami egyelőre nem drága és még jó is, színvonalas a sportélet, vannak nagy áruházak (bár abból is több van, mint kellene, Auchan bezzeg nincs...), stb.
Szóval, hogy utálod-e, az teljesen szubjektív, nem a mi véleményünktől függ, hogy "jogos"-e.
Én nagyon szeretem, mert szerintem van egy külön hangulata. Nem ártana pár dologgal felfejleszteni, de nekem csak kedves emlékeim vannak innen.
16L
utolsó válaszadó: nem tudom miről beszélsz. nincs elég szórakozóhely? meg máshol egy utcában van annyi mint itt az egész városban? mivan veled?:D akkor te biztos nagy partyarc vagy ha kevesled ami van.
Ott van: Club Heaven,Mystic,Terminál,Darts,Bal2,Club Nova(volt végállomás)
és ez ami most így eszembe jutott. biztos ezen kivül is van még egy pár. ennyi szerintem meg bőven elég. azért dunaújváros nem budapest ám.:)
szerintem meg marha unalmas majd az összes buli, és alig van pár szórakozási lehetőség...csak úgy lézengeni a városba képtelenség mer unalmas...ha meg már buli akkor Campus és Rythm of the night...
22L
Szerintem ez a város jó is meg rossz is egyben...
A jó az az egészbe hogy lehet eljárni discoba ...
A rossz pedig amik mostanába történnek a városba.:(:(
De szerintem mindenki maga dönti el hogy áll hozzá..!
Deszerintem ha ennyire nem szeretsz itt lakni a városba akk költözz el a tanuló vagy akk még várnod kell egy kicsit..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!