Mennyire veszitek komolyan venni az itt megjelent kérdéseket?
A következő észrevételeim vannak:
1. Ha sok választ akarsz, rá kell érezni a közhangulatra. (Ez nem mindig sikerül.)
2. Itt szerintem a fő cél a szórakozás, legfeljebb csak másodlagos az ismeretszerzés. Valljuk be, ismeretszerzésre többnyire a Google jobb.
3. Ez nem egy szakmai oldal, aki esetleg konyít is egy szakmához, az is inkább szórakozni akar, ezért beható ismereteket igénylő szakkérdésekre ne nagyon várj (érdemi) választ.
4. Itt inkább laikus vélemények vannak, mint szakmai igazságok. Bár ezek is lehetnek hasznosak.
5. Nekem a stílussal sincs gondom. Mindenki úgy adja elő magát, ahogy akarja és tudja. Nem baj, hogy vannak nyersebb megfogalmazások, vagy lekezelésnek tűnő vicceskedések is. Ezek is lehetnek jók. Igazán sértő leszólást én tán egyet-kettőt kaptam a több száz kérdésre-válaszra. Ez nem rossz.
6. Lássuk be, mi magyarok kevesen vagyunk, és ez abban is látszik, hogy egy-egy ilyen fórum nem olyan tömeges, mintha német, angol, vagy netán kínai nyelvterületen működne.
Ha rájössz, hogy mire is jó ez az oldal (és mire nem), akkor jobban fogod szeretni. Talán az előző pontok segítenek ebben. Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!