Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mennyire veszitek komolyan...

Mennyire veszitek komolyan venni az itt megjelent kérdéseket?

Figyelt kérdés
Azt hittem aktivabb a közösség. Tizenhét kérdést tettem fel eddig és négyre egyetlen válasz sem érkezett. Pedig semmi különöset nem kérdeztem, viszont a válaszok segitséget jelentettek volna. Másik tapasztalatom, hogy többször lekezelően bánnak a kérdezővel és az adott válaszok nemm kielégítőek. Pedig a segítség volna a cél. Rosszul gondolom?
2009. okt. 13. 15:52
 1/8 anonim ***** válasza:
milyen kérdések voltak?
2009. okt. 13. 16:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Én 22 kérdést tettem fel és mindre jött válasz. Hát vannak komolytalanok az bisztos.
2009. okt. 13. 16:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Éppen ez az! Egyáltalán nem komolytalan butaságokat kérdeztem, mégsem érkeztek válaszok.
2009. okt. 13. 16:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Az értelmes válaszokat kihagyják a válaszadók (szerintem) és mennek a 40 válaszos baromságokhoz fröcsögni:D
2009. okt. 13. 16:37
 5/8 A kérdező kommentje:
16.37! Azt hiszem igazad van, sajnos. Sokszor eltérnek a témától és csak fujják a magukét. Egyeseknek valósággal "szómenésük" van!
2009. okt. 13. 16:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát így van, megfigyeltétek, melyik kérdésekre jön a legtöbb válasz..? Hát nem azokra, amikre tényleg használni kéne az észt, vagy komolyabb dolgokat boncolgat, nem pedig olyan jellegű, h "Hány kiló vagy?, Hány éves vagy? Szereted a neved?" Szóval azt ilyen szimpla egyszerű kérdésekre mindenki tud válaszolni, meg is teszi a többség. :D
2009. okt. 13. 16:50
 7/8 anonim ***** válasza:
linkeld be pár kérdésed
2009. okt. 13. 17:00
 8/8 anonim ***** válasza:

A következő észrevételeim vannak:

1. Ha sok választ akarsz, rá kell érezni a közhangulatra. (Ez nem mindig sikerül.)

2. Itt szerintem a fő cél a szórakozás, legfeljebb csak másodlagos az ismeretszerzés. Valljuk be, ismeretszerzésre többnyire a Google jobb.

3. Ez nem egy szakmai oldal, aki esetleg konyít is egy szakmához, az is inkább szórakozni akar, ezért beható ismereteket igénylő szakkérdésekre ne nagyon várj (érdemi) választ.

4. Itt inkább laikus vélemények vannak, mint szakmai igazságok. Bár ezek is lehetnek hasznosak.

5. Nekem a stílussal sincs gondom. Mindenki úgy adja elő magát, ahogy akarja és tudja. Nem baj, hogy vannak nyersebb megfogalmazások, vagy lekezelésnek tűnő vicceskedések is. Ezek is lehetnek jók. Igazán sértő leszólást én tán egyet-kettőt kaptam a több száz kérdésre-válaszra. Ez nem rossz.

6. Lássuk be, mi magyarok kevesen vagyunk, és ez abban is látszik, hogy egy-egy ilyen fórum nem olyan tömeges, mintha német, angol, vagy netán kínai nyelvterületen működne.

Ha rájössz, hogy mire is jó ez az oldal (és mire nem), akkor jobban fogod szeretni. Talán az előző pontok segítenek ebben. Jó szórakozást!

2009. okt. 13. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!