A cigány emberek honnan származnak?
Figyelt kérdés
Hallottam már Indiáról,Egyiptomról és sok más helyről is. Azt mondják,hogy ők egy faj,mert nincs anyaföld,de olyan nincs,hogy egy népnek ne legyen eredete. Egy részük Indiai,akkor a másik mi ? A nyelven kívül semmi nem köti őket Indiához. Mivel nem minden cigány ember nagyon barna,akkor van köztük indoeurópai is ? Mármint világos bőrű ? Olyat is hallottam,hogy Indiából jönnek ugyan,de nem biztos,hogy az az anyaföldjük. Akkor mi az ? Előre is köszönöm!2013. jún. 17. 22:40
11/14 A kérdező kommentje:
21:24 ! Nekem vannak cigány barátaim akik normálisak és nem mindegyik tolvaj vagy bűnöző. Igen magas iskolájuk van és 100-150 ezret is megkeresik. Magyar állampolgársággal rendelkeznek. Mellesleg a magyarok 70%-a külföldi. Kérdem,miért tartják Petőfit nagy MAGYARNAK,amikor SZLÁV ? Szlovák anya és Szerb apa. Mert fehér bőrrel rendelkezett és akkor már magyar ? Kész hülyeség. Szeretem ezt az országot,de kérem,egy többnemzetiségű ország vagyunk. Az ős magyarok sem magyarok,hanem szkíták,hunok és avarok! Én németországi vagyok,mégsem vagyok nyilas.. Tudom,hogy sok cigány ember van,aki primitív,de vannak köztük jók is,akik semmi rosszat nem tettek életükben,de egyszer megérik,hogy a semmiért megbélyegzik vagy esetleg a Dunába lövik őket. Miért vagyunk ennyire rasszista állam ? Megkapja a tolvaj a büntetését. Aki meg nem nyugszik attól meg nem kell félni,hanem addig kell verni,amíg meg nem tanulja hol a helye nemzetiségtől függetlenül. Arra kellene koncentrálni,hogy a haderőnk növekedjen! 280 tankból,ami csak T-72M1 maradt 200. Miért ? 30.000 katona van Magyarországon. Velük fogjuk visszavenni a földrészeinket ? Inkább csak ezt a parányit is elveszítjük. Azt mondom,hogy Fegyverbe és fajgyűlöletbe! Orsós nevezetű "haverom" szolgál a hadseregben alhadnagyként. Ő tesz érte,hogy ne általánosítsák. Én meg tervezek beállni,még ha csak T2-es munkát végzek,de akkor is bent vagyok,nem ? Erre kellene összpontosítani,nem a fajirtásra. Nem akarok rasszista Magyarországot,én egy normális hazát akarok,aki nem követi El Adolf Hitler-t. Mi MAGYAROK VAGYUNK NEM NÁCIK!
2013. jún. 20. 19:51
12/14 anonim válasza:
mi sose kapunk vissza semmit mert gyenge a had
Ausztria,Szerbia simán legyőzi az országot.
sőt akkor még több terület oda
13/14 anonim válasza:
A közhely India, de hallottam már Közel-Keleti és afgán eredetről is. Az afgánban amúgy lehet valami, az eredeti indiaiak elég sötét bőrűek, és amúgy arcra is egyre kevésbé hasonlítanak a cigányokhoz(mondjuk ez már a cigányok keveredése miatt is lehet). Idelinkelek pár afgánt, szerintem elég nagy a hasonlóság : [link] És köztük is vannak világosabbak, és sötét bőrűek...
14/14 anonim válasza:
a szarmazasukrol nemigen tudok ujat mondani, de nem veletlenul van egy kerek a zaszlojukon. oket sehova semmi nem koti..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!