Cigánykérdés, lehet ez a változás első szele?
TV-ben is volt. Igaz egy eset csak, de kikerült az indexre, az rtl klubra is. Talán végre ki fognak kerülni a "cigány elleni bűnök" mellé azok a hírek is ahol a cigányok a bűnözők? Vagy ez csak véletlen?
Hátha rájönnek a pártok arra is, hogy hiába nyaldossák a cigányok seggét, nem lesz nagy potenciális szavazótábor belőlük, el se tudom képzelni, hogy a cigányok majd a szavazóbódéknál fognak tolongani, hogy MSZP-zenek vagy FIDESZ-ezzenek.
pedig bejön tessék szövegesen:
index.hu/bulvar/2009/10/07/megvertek_egy_foiskolast_mert_a_romak_utcajaba_ment/
Undorító amit csinálnak! Ideje lenne már rájönni! Hihetetlen, hogy ezek ellenére mindenféle támogatást meg sorolhatnánk, hogy miket kapnak! 3-as átlagért már ösztöndíjat kapnak, míg a magyarok...! Nem értem miért kell nyalni nekik! Már lassan mi leszünk a kisebbség! Fel vannak lázadva, hogy sértik őket! Nem kellene rászolgálni ilyenekkel, és akkor talán nem lennének ezek! Nem tudom mit képzelnek magukról! Ők is ugyanúgy el tudnának helyezkedni, és tisztességesen dolgozni! Arról nem is beszélve, hogy egy kettő 10x jobban él mint mi, és mégis őket támogatják! TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!
És előre is köszi a lepontozásokat! :)
Azt írja, hogy az első eset, hogy a bántalmazott nem a kisebbség tagja.
Milyen első? Hogy nekem hány ismerősömet akarták már bántani cigányok ugyanígy, azért mert h nem cigány! Meg szidják a magyarokat mint a bokrot rendszeresen, hol első?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!