Minden üzenetre szoktatok válaszolni, amit privátban kaptok?
Figyelt kérdés
Ha nem bunkó üzenet2013. jún. 7. 23:17
1/10 anonim válasza:
Ha normális, akkor igen. Viszont volt akit tiltottam pár üzenetváltás után mert lelkesen téríteni kezdett, holott mondtam, hogy nem vagyok vevő rá. Pár dolgon vitatkozgathatunk a kérdésben, de a nyomulást nem szeretem. Azoknak sem válaszolok, akik egy mellmérettel kapcsolatos hozzászólásom után fotót kértek.
4/10 anonim válasza:
Normális, nem provokatív üzenetekre azért általában igen.
5/10 anonim válasza:
igen, de valakit már letiltottam ... a tizedik ugyanolyan üzenete után már nagyon untam
6/10 anonim válasza:
Nem. Ha nagyon bunkón ír, vagy baromira nem érdekel, ami benne van, akkor nem. De azért a rendeseknek igyekszem.
9/10 anonim válasza:
Normálisra igen, de amikor a , tornadressz-, nejlonzokni-, lábfétiseses megtalálnak, " szép " elbocsátó üzenet melett tiltiást kapnak.
10/10 anonim válasza:
Nem. Amihez nem tudok hozzászólni pl. küld egy smile-t ahhoz nem szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!