Szerintetek milyen végzettség kell ahhoz hogy valaki egy robbanóanyag gyárban dolgozhasson, mint vegyész?
Figyelt kérdés
ahol gyártják az RDX-et, TNT-t stb. vegyész diploma, tűzszerészet?#robbanóanyag gyár
2013. jún. 6. 13:18
1/8 anonim válasza:
Szerintem egy arab szak elég is lesz hozzá.
2/8 anonim válasza:
A kérdésedben ott a válasz. Meglepő módon vegyész végzettség kell hozzá. Esetleg anyagmérnök.
3/8 A kérdező kommentje:
nahát utolsó erre nem is gondoltam.. gondolom a plusz tudást a gyárba adják meg, egyetemen nem oktatnak a robbanószerek kémiájáról.(sztem) de eggyetlen robbanószergyártással foglalkozó céget sem találtam, biztos nehéz lehet bekerülni is.
2013. jún. 6. 13:40
4/8 anonim válasza:
"egyetemen nem oktatnak a robbanószerek kémiájáról"
De...
5/8 anonim válasza:
Vagy elmész kémia szakra vagy vegyészmérnökire.
Kémiára ajánlatos 1 kémia érettségi + biosz vagy matek.
Vegésznek meg kötelező matek, kémia.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2013. jún. 7. 10:57
7/8 anonim válasza:
Hol van ez a robbanóanyaggyár amit kibéztél? az országban nem gyártanak sehol robbanóanyagot
8/8 anonim válasza:
vegyész szakmunkás
vegyész technikus
(Nekünk a technikumban anno külön tétel volt technológiából a robbanóanyagok)
okl. vegyészmérnök
okl. vegyész
okl. vegyipari gépészmérnök
Itthon talán Fűzfőn gyártanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!