Nekem nincs bajom a homoszexuálisokkal, de igencsak megrökönyödnék, ha azt látnám, hogy ott falják egymást a szemem előtt. Ugyanígy azt is utálom, amikor hetero párok nyilvános helyen dugnak ruhán keresztül, de az valamiképp mégis elfogadottabb.
A melegek is ugyanúgy tudják, hogy vannak, akik nem tolerálják ezt (sajnos). Igazságtalan dolog ez, de aki lázad, ne sírjon, ha megpróbálják ezt elfojtani.
Szerintem jó lenne, ha mindenki elképzelné a saját nagyapját/nagyanyját, ahogy ül a fürdőben, és két felnőtt férfi elkezdi megmászni egymást előtte. A vénember viselkedése szégyen, de azért valamilyen szinten érthető.
Ez ugyanaz, mint amikor egyes emberek "mert ők megtehetik" alapon Mohamed-karikatúrát tesznek közzé, és utána a muszlimok vannak meghurcolva, amiért kikelnek magukból... Itt egyértelműen a homoszexuális pár volt a hibás. Nagyon jól tudhatták, hogy az "előadásuk" nem fog tetszést aratni, mégis kiprovokálták a balhét.
"A vadkonzervatívokkal is tele van"
Csodálkozol? Annyira erőltetve van a liberalizmus, hogy az ember csak azért is konzervatív lesz. Pár éve még semmi bajom nem volt a homokosokkal, de annyit cirkuszolnak és provokálnak, hogy azokat is kiakasztják, akiknek egyébként semmi bajuk sem lenne velük.
Látom többségben van a "konzervatív", homofób vonal, sikerült alaposan lepontozni, csak mert én elfogadó vagyok és nem gyűlölködöm. Csak ne felejtse el a sok homofób, hogy mindenki arra a fogára teszi a nyelvét, amelyik a legjobban fáj.
Éltem hosszú ideig külföldön, és megtanultam, hogy az emberek ezerfélék, és erre nem érdemes gyűlölködéssel reagálni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!