hát már nem azért de órán eddig se lehetett használni, másrészt pedig ahoz hogy szünetben telefonálnak semmi közük, harmadrészt hogy akadályozod meg? :d a középiskolai osztályokban nincs állandó felügyelet szünetben :D
2009. okt. 7. 12:49
2/13 anonim válasza:
Azzal egyetértek,hogy órán ne lehessen használni, viszont nem tudom, ezen kívül hogyan lehetne korlátozni..Azért hasznos is tud lenni, pl.felhívni a szülőket, hogy később ér haza stb.
2009. okt. 7. 13:11
3/13 anonim válasza:
Decembertől majd le kell adni a portán a fegyvert, kést, mobiltelefont !
:DD
2009. okt. 7. 13:24
4/13 anonim válasza:
En szemely szerint nagyon nem tamogatom a gyerek mobiltelefonnal ellatasat, az iskolaban mobilozast meg foleg. De en maradi, es bigott vagyok.
2009. okt. 7. 13:39
5/13 anonim válasza:
órán tilos mobilozni, de szünetben mért ne lehetne?
2009. okt. 7. 13:41
6/13 anonim válasza:
Órán nyilván ne telefonáljon a gyerek, de szünetben miért ne tehetné? 2009-et írunk. Régen se értettem, hogy a tanárok miért kobozták a kikapcsolt és táska mélyére rejtett telefonokat.
Egy dolgozatíráshoz meg ne használjon senki semmilyen segédeszközt. A mobiltelefont nem kell külön tételként feltüntetni ezért.
2009. okt. 7. 13:44
7/13 A kérdező kommentje:
jajj... ez csak idő kérdése volt, hogy a mobil "puskaeszközzé" válik... voltam én is diák, tudom hogy megy ez. aki puskázni akar, minden eszközt képes bevetni...
2009. okt. 7. 13:46
8/13 anonim válasza:
középiskolában a mobil okés szerintem. Persze nem órán értelemszerűen. Idáig se preferálták a tanárok ha órán előszedted a telót.
Ált suliba nem érzem, hogy nagyon odavaló lenne. Persze ott is meg lehet érteni, ha szülők el akarják érni a gyereket, ez akkor számít, ha 10percnél messzebb van a suli. az én sulim kb 5percnyire volt a lakástól annó.
2009. okt. 7. 13:54
9/13 anonim válasza:
Hat... Szerintem a gyerek az iskolaban ne akarjon elerni senkit, es ot meg foleg. Erdekesen is nezne a fonokom, ha munkaidoben osszevissza mobiloznak. :) Szoval, az iskolaban ott vannak a tanarok, lehet hozzajuk fordulni a problemakkal, legalabbis "az en idomben" meg igy csinaltuk...
2009. okt. 7. 14:11
10/13 anonim válasza:
Nálunk szabad használni, van olyan tanár aki megengedi hogy felvegyük a telót ha csörög, de van olyan aki kikapcsoltatja.
Nem is lenne olyan fontos a telefon ha közel lenne a suli és gyalog is el tudnák menni, de busszal megyek mert 10km-re van tőlünk.
Ha valamiért lekésném az ucsó buszt pl ha délután megyek suliba vagy ha elhagynám a bérletemet és pénz sincs nálam akkor hazatelefonálnák hogy jöjjenek be értem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!