Ez nagyon nagy hülyeség volt? Akkor mit kellet/ene tennem?
Figyelt kérdés
Ma haverokkal kintvoltunk focipályán, és egyik csávónak ott volt az unokatesója (csaj), és 3 haverja (fiuk)...
mikor elmentem mindenkinek köszöntem, azoknak is, akiket csak látásból ismerek (kézfogás, puszi stb).. a csajnak nem adtam puszit, mivel őt is csak látásból ismerem.. puszi helyett kezet fogtam vele..
ezen mindenki elkezdett röhögni (ő is) és azóta se tudom mit gondoltak/nak..
ezen stresszelek azóta, nem tudom ez mennyire volt negatív.. így is hülyének gondolnak, mert néha beszólok orbitális baromságokat.. de ezek után legszivesebben elsűlyednék
2009. okt. 6. 20:50
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez egy tök aranyos sztori!!! Megmosolyogtatott (köszönöm)! Fogd fel poénosan! Ha magad is viccet csinálsz az ügyből, akkor más nem rajtad, hanem veled együtt nevet majd! Szerintem maradj csak olyan amilyen vagy, viszont ne parázz, mert társaid megérzik és élcelődés célpontjává válhatsz!
3/5 A kérdező kommentje:
jó, csak épp depizek, mivel olyan a társaság nagyobb része, hogy nem szeretnek nagyon, csak próbálok beilleszkedni.. (nyomulok kicsit)
2009. okt. 6. 21:21
5/5 anonim válasza:
Ha szólsz valami hülyeséget, vagy teszel valami számodra buta dolgot, gondolj valami vér cikire, ami nem veled esett meg (én a Monica Lewinsky sztorit szoktam magamban felidézni). Akkor van összehasonlítási alapod, hogy amit most mondtál/tettél mégse olyan nagyon gáz :-D! Ők csak haverok, nem barátok, kezeld mindig úgy a helyzetet, egyébként nem szerethet mindenki!!! Sok sikert, és ne depizz, mert nincs min!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!