Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek a szomszédommal?...

Mit tegyek a szomszédommal? Nem akarom tartani vele a kapcsolatot!

Figyelt kérdés
Kb. 3 éve vettünk egy családi házat, ahol nagyon szerettünk lakni, és mondjuk azt joban voltunk a szomszédunkkal (akik cigányok). Nem volt velük semmi gond. Aztán családi okok miatt el kellett költöznünk, de hamarosan vissza szeretnénk menni. Mióta nem lakunk ott, 2x betörtek a házba, egy alkalommal, hatalmas kárt okoztak. megkérdeztük a szomszédot, de ö soha nem látott, hallott semmit. Azt tudni kell, hogy ők a lopásból élnek. szinte minden akcióról tudtunk, de mivel minket soha nem bántottak rendesek voltak velünk, nem foglalkoztunk ezzel. az utolsó betörésnél olyan jellegű kárt okoztak, hogy majd fél éjszaka ott kellett, hogy legyenek, és azt nem lehetett hang nélkül csinálni. meg vagyunk győződve, hogy a szomszédnak is köze van ehhez. még mindig át akar jönni, beszélgetni stb. de én nem akarom...
2009. okt. 6. 18:29
 1/6 anonim ***** válasza:
97%

?? Ha jól értem, akkor össze akarsz veszni azzal a szomszédoddal, aki kisebbségi, és aki "kisebbségi módszerekkel" tartja fenn a családját?

Te mazochista vagy?

Inkább színészkedj kicsit, de legyen meg a jó viszony, semmint minden nap valamiben megkárosítsanak...

2009. okt. 6. 18:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérjél tőle szívességet egy kis ellenszolgáltatás fejében, hogy tartsa rajta a szemét a házatokon,mert senki másban nem tudtok megbízni, csakis bennük! :)
2009. okt. 6. 18:45
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem az előttem válaszolók nagyon jó ötletekket adtak. Én is ezt csinálnám. Kisebbségivel nyiltan szembeszállni kész öngyilkosság.
2009. okt. 6. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:
93%

már mellettük lakni is gáz. szerintem ha tudod add el a házat és költözz minnél messzebbre tőlük.

Egyre pofátlanabbak lesznek, szerintem, hisz látják, hogy megtehetnek bármit.

2009. okt. 6. 19:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát én feltennék pár rejtett kamerát,és még egyszer próbaképp, megnézném ők-e azok. Ha ők voltak, mikor nem lennének otthol, elektromos zárlat miatt leégne a házuk...
2009. okt. 6. 20:26
 6/6 anonim válasza:
100%

20:26 benzin nélkül hogy oldanád meg, hogy porig égjen?

mert ugye az nyomot hagy, amúgy meg lehet, hogy mindig valaki otthon van.

2009. okt. 6. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!