Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne gyorsan olyan...

Hogyan lehetne gyorsan olyan divatossá tenni a kertitörpét, hogy mindenki azt akarja, de azonnal?

Figyelt kérdés
Ötletek?
2013. máj. 28. 11:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

"Napelem a fejére, este meg világít (a szeme) és mutatja az utat."

Össze is csinálnám magam a sok kis izzó szemű gnómtól! :D

De a kertitörpék feketepiaca jól hangzik.

- Te Jaózsi, van nálam két tucat, exportból visszamaradt, jaó állapotú kertitörpém. Csak neked oda'dom féláron.

:))

2013. máj. 28. 13:52
 22/30 anonim ***** válasza:
Jó lenne még valami terminátor törpe,ami a kerti nem kívánatos rágcsálókat,tetveket stb írtaná öntözési funkcióval . Metszéshez sajnos nem ideális,mert ahhoz óriástörpe kéne,de az meg ugye paradoxon.
2013. máj. 28. 13:58
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Hannah Montana törp,

Záray-Vámosi törpök,

Rambo törp,

USA elnökök törpkészlet,

Futball csapat törpkészletek (ugyanott gombfociasztal)

Shrek és Fiona törpök (Szamár és egyéb kiegészítőkkel)

Bruce Willis törp, koszos trikóban, pisztollyal.

:)

2013. máj. 28. 14:06
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Kerti törpe ügyében én semleges vagyok. Nincs velük különösebb bajom, láttam már pár jópofát, de nem érzem úgy, hogy különösebb szükségünk lenne egyre. Ha kapnék egyet, gondolom, kitenném a kertbe, de annyira nem vonz a dolog, hogy magam vegyek.

Kerti törpéből is vannak nagyon szép, művészien kidolgozottak, amelyeket gondolom, még az ott lakó idős ember faragott és festett saját kezűleg. És vannak otromba kínai giccsek is, ahogy mindenből, természetesen.

A "Hogyan?" kérdésre egyébként: valami sztárral kéne reklámozni, hogy ő imádja a kerti törpéket, és egy csomó van neki. A bamba tömeg mindjárt ráharapna.

2013. máj. 28. 14:20
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Riasztó törp. Ha valaki bejön az udvarba, be kell ütnie egy kódot, különben a törpe riasztóként működve visítani kezd.
2013. máj. 28. 15:56
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Az Ezo TV-ben egy rövid interjúban el kell mondani, hogy a kertitörpök képesek átjárót nyitni a magasabb dimenziók, nulltér, asztrálsík és túlvilági lények felé. Pár hét múlva a fél ország ilyet akar majd.
2013. máj. 28. 16:08
 27/30 anonim ***** válasza:
El kell terjeszteni, hogy a kertitörpék leírhatók az adóból.
2013. máj. 28. 16:11
 28/30 anonim ***** válasza:
Ha utalsz nekem egy kis pénzt, én szívesen teszek ki a kertbe :D
2013. máj. 28. 16:32
 29/30 anonim ***** válasza:
kalap, pipa, bakancs
2013. máj. 28. 21:04
 30/30 anonim ***** válasza:

Nem muszáj a szemének világítani, lehet a kezében egy lámpás.

Vagy sok apró világító útjelző hupikéktörp az út mentén.

A témásított törpék is szerintem kelendőbbek mint a ronda fröccsöntött gnómok, Egerben egy boltban árulnak szebb figurákat, mondjuk én szörnytündérgnómnak látszó izéket se tennék ki.

Az aktuális divatot lehet meglovagolni, pl. a Pokémonok idején a gyerekek a földhöz verték volna magukat egy kertipikachu láttán.

2013. jún. 2. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!