Szerintetek normális, hogy azért "gyaloglom" inkább fősuliba, mert nem akarom, hogy kihasználjanak/megszóljanak?
Az a helyzet, hogy én inkább használom a tömegközelekedést minden nap, minthogy kocsival menjek a fősulira.
Őszintén? Még ha a HÉV felé megyek is (illetve a végállomásig), semmi kedvem sincs megállni út közben, illetve ahhoz, hogy amikor megyek a kocsihoz, jönnek oda kuncsorogni, hogy vigyem el őket egy darabig.
Persze ezt nem mondja meg az ember, hogy takarodjanak, illetve ha megmondom, akkor én vagyok a s.ggfej, és leállnak velem vitatkozni, hogy mekkora egy bunkó vagyok, aztán jön a lelkiismeret furdalás.
Mégis mi a szart csináljak? Én vagyok a bunkó, hogy semmi kedvem másokat fuvarozgatni (mintha valami csiskás lennék)? Egyáltalán nem is értem, én sosem mentem kuncsorogni oda, hogy vigyen el valaki a HÉVig, csak akkor ha FELAJÁNLOTTÁK, szerintem az teljesen más kategória.
Ha azt mondom nem TAXI,"de hát haverok vagyunk ne csináld már, ugyan arra mész mint mi"... Erre egyszer benyögtem, hogy semmi kedvem sincs megállni miattatok... Aztán megint én voltam a szar alak.
Semmi kedvem sincs magyarázkodni, ha meg a suli mellé parkolok, richtig, hogy feltörik.
Ötletek? Szarjam le őket? De bennem van az, hogy tényleg én vagyok a rossz, hogy ennyit nem teszek meg értük, de sajnos azért itt az emberek eléggé rá mennek a kihasználására, és már meguntam, ugyanakkor ott van az is, hogy ki tudja mikor kell valamelyiknek a segítsége.
Ha meg mindenki fuvarozgatok, akkor egyszer bennük lesz az, -tapasztalat-, hogy ne csak a HÉVig hanem a végállomásig, illetve mások is oda fognak jönni, mert elterjed, hogy van egy gy.kér aki ingyen fuvarozgat, ha fuvarozom őket, ha nem, én szívom meg.
Nőjél fel...
Felnőttként gondolja magadra mostantól.
Vagy mindig mások fogják meghatározni az életed?
Miért lenne ciki, hogy autód van?
Bennük is legyen már egy kis empátia.
Én azt csinálnám ha jó barátom akkor megmondom neki hogy egy hétre kifizet X összeget, és hazaviszem a seggét vagy pedig kirakom valahol, zsidóság de ez van, manapság úgy látszik barát barát közt mindent szabad, de az egyik fél ne lásson semmi hasznot belőle
20/F
Köszönöm a válaszaitokat.
Ez a benzin pénzes dolog jó ötlet.
Biztos lefognak kopni, ha azt mondom, hogyha beszállsz a benzinbe akkor szívesen. Van egy tippem, hogy inkább gyalogolnak.
A jó barátokkal is az a baj, hogy mindegyik kihasznált, és igen, jók ezek a barátságok, csak számomra nézve semmi hasznom nincsen belőle már lassan 2 éve.
Sajnos itthon szokás a lejmolás.
Nekik kéne megtanulni, hogy a szívességgel nem élünk vissza!
Csak tudod az a probléma, hogy akik oda jöttek, azokra én szabadidőt és energiát áldoztam, hogy segítsek ZH-ban, vagy beadandóban.
Cserébe semmit se kapok, sőt nem is lehetek elérni őket sulin kívül bármilyen program miatt, hogy menjünk el valahova, bezzeg ha segítség kell, akkor rögtön ráérnek.
Aki oda jön a kocsimhoz, az mind ilyen.
Ha kapok is valami segítséget általában felszínes segítségek, pl.: küld olyan anyagot, ami nekem már rég meg van, vagy egyáltalán nem segít sokat, és ő ezt tudja is, de csak azért, hogy elmondhassa, hogy ő is segített nekem, ezzel nála fifty-fifty.
Te szívesen elvinnél ilyen arcokat? Mert csak ilyenek jönnek ide. Múltkor segítettem az egyiknek, jobbat kapott ZH-n mint én, de ZH írás után felállt, oda ment tanárhoz, beszélt vele, kisétált, gondoltam megvár, de nem várt meg és meg se köszönte utólag sem, hogy segítettem neki.
Utána Ő jön oda, hogy vigyem el.
Még mindig én vagyok a f.sz?
Ezeknek az ismeretében nyilván nem, azt írtad, hogy haverok kérnek meg és csak kényelemből nem akarod őket elvinni (mert meg kell állni) ezért írtam azt amit.
Ha megteheted, hogy autóval járj, akkor ne tömegközlekedj miattuk, szerintem úgy ki lehet ezeket a szituációkat küszöbölni (ha el akarod kerülni a beolvasást), hogy vagy előbb vagy később mész ki az épületből, mint ők. Vagy tudod ez a "bocsi most sietek" vagy "másfelé megyek". Hatásosabb lenne megmondani kerek perec és akkor nem kéne b.szakodni, de gondolom nem kell a feszkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!