Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lehetséges a badoon a profil...

Alex25 kérdése:

Lehetséges a badoon a profil kiemelés magától?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne h válaszoljatok mert pár hete beszélgetek egy lánnyal másik oldalon és ma felmentem a badoora és megtaláltam fenn és azt írta h 23 órája emelte ki a profilját, de viszont a találati listán 7000-en felül volt. Nem hiszem h 1 nap alatt 7000 helyet esett volna. mit gondoltok?, bocs a helyesírásért de siettem.
2013. máj. 26. 23:06
 1/2 anonim válasza:
Nem lehetséges.Ő emelte ki magát.
2013. jún. 4. 15:37
 2/2 anonim válasza:
Tudom kicsit későn,de ha valaki mást is érdekelne, szerintem lehetséges. Csomó olyan lányt látok, aki napok óta, vagy hetek óta nem volt online, mégis használta a kiemelőt pár órája. Olyanok is akikkel beszéltem, de olyanok is, akikkel soha, ők pedig akkor biztos nem tiltottak le, tehát nem ezért van.
2018. aug. 20. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!