Az antikvarkonyv.hu több antikvárium könyveit is árulja, ahogyan a Bookline is. Van köztük átfedés?
Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 10:38
1/3 anonim válasza:
Ez isa bookline-hoz tartozik. Érdemes végignézni, hol veszel könyvet, mert óriásiak lehetnek a különbségek árban. Pl. a Muzeum Antikvarium odaad egy könyvet 1000 Ft-ért, de ő a bookline része is, tehát ha ugyanazt a bookline-on keresztül veszed meg, akkor 1200 Ft a könyv (ez a bookline haszna). Én mindeig végignézem, hol a legolcsóbb a könyv, a www.konyvar.hu oldal is jól jön, és rengeteget spórolok. Érdemes ellátogatni rendszeresen a konyvudvar.net oldalára (és üzletébe az Astoriához közel), mert a legutóbb 100 Ft-ért (!!!) vettem emg azt a Carlos Fuentes regényt,amelyik két házzal arrébb a bookline-nál használtan 1600 Ft volt.
2/3 A kérdező kommentje:
Az világos, hogy az ember sok helyen szétnéz, de abban nem vagyok biztos, hogy igaz, amit mondasz. Egyrészt a Booklineon 99%-ban minden olcsóbb, mint az antikváriumokban, a nem Booklineos Antikváriumokhoz képest feltétlenül. Énnekem az a tapasztalatom, hogy az Antikváriumok szemtelen árakon dolgoznak, viszont a Booklineon azért olcsó, mert ott verseny van, mert egymás mellett látod az árakat, és a boltoknak is megéri, mert gyorsabban tudnak eladni, ezért szerintem Bookline-on keresztül olcsóbban adják ők is.
2013. máj. 31. 15:06
3/3 A kérdező kommentje:
2013. máj. 31. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!