Rockerek, gothok, más érdekesen öltöző egyének! Gyakran beszólnak idegenek? Mi volt a legdurvább? Esetleg tettlegességre is sor került? Mit éreztetek utána? Ez befolyásolja a külsőtöket?
Figyelt kérdés
Elsősorban lányok válasza érdekel,mert velük talán könnyebb kötekedni,de fiúk is írhatnak.2009. okt. 4. 14:12
11/13 anonim válasza:
a sok rétinéger.... -.- hát igen... ők pofázgatnak... nekem leggyakrabban szinte mindenki kiszól a Depressziós (zenekar) pólómért -.- kivéve a jóarc goth-ok és rockerek ;)
12/13 anonim válasza:
Nem oltozkodok atlagosan, rocker vagyok es bizony kapom a beszolasokat meg a ''hat ez meg hogy nez ki'' tekinteteket es en sem tagadom, rosszul esik de nem erdekelnek, nem kerek elnezest azert, ahogy oltozkodok, kinezek. Mar volt, hogy le is emoz-tak ebbol is latszik hogy fingjuk nincs arrol mi az az emo es en kikerem magamnak ezt a megjegyzest. Szerintem azok nezzenek magukban akik anelkul lepnek ki az utcara hogy tukorbe neztek volna...
13/13 anonim válasza:
Kedves '01-14 11:44' hozzaszolo. Nagyon erdekes volt olvasni amit irtal. Es orulok, hogy ugy fogod fel ahogy. Nekem is folyton ezt mondtak, hogy majd kinovom ha felnott leszek, meg ha vege a lazado tinikoromnak akkor majd leszokok errol...de a csaladban is megkapom a magamet, tobbek kozott szo szerint 'szokjal mar le errol a hulyesegrol' meg, hogy miert van szuksegem ezekre a zenekre stb blabla...nezzek ki normalisan, nem kene egy ilyen szep lanynak igy kineznie...hat azt majd En eldontom. Velemenyem szerint igenyesen oltozkodok, megvalogatom mit veszek fel de azt nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!