Ti nem féltetek/izgultatok, amikor legelőszőr kellett buszozni egyedül?
Nem. Már a 15 éves önmagam is pofátlan volt :D Emlékszem, a busz hátsó részén álltam, hangosan odaszóltam az egyik fószernek, hogy nyomja már meg a jelzőt hátul. Megnyomta. Aztán mondtam nekik, hogy menjenek már odébb az útból, mert mégis elől fogok leszállni. Na erre mindenki elkezdett nagy bosszúsan mászkálni. Előre mentem, aztán végül mégis hátul szálltam le. :D
Volt olyan is, amikor az egyik tag a kettes ülés belső részén ült, a külsőn meg egy rakat táska volt, teli cuccokkal. Mondom neki, hadd üljek már le. Erre nagy nehezen összerámolta a cuccokat az ölébe. Erre mondom neki, hogy te én inkább belülre ülnék. :D
És ezek akkor voltak, mikor magamban voltak, gondolj bele, mi volt akkor, amikor társaim is voltak. Ne félj, élvezd. Bár később nem fogod, mert rohadt unalmas, amikor kívül-belül 50-el döcög a járgány. Főleg, ha 30 kilométert utazol.
Nem, mert akkor még "más volt a világ".
Fura kérdés, hogy félnék-e, ha most lennék annyi idős, hogy először buszoznék. Egy kis egészséges izgalom bizonyára lenne bennem.
Nyílván nem úgy értem, hogy én vezetem. Jajj te! :D
Azért ez egy kicsit szemétség 17:47! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!