Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Rosszul leszek, ha 4-est...

Rosszul leszek, ha 4-est kapok. Miért?

Figyelt kérdés
Van egy tanár (nő - én is), akit mikor megláttam tudtam, hogy nála tanulni fogok, mert nagyon kedves, és látni rajta, hogy szívvel tanít. Tavaly 5-ös voltam, két 4-esem volt a tárgyból. Amikor 4-est kaptam, nagyon rosszul éreztem magam, elment mindentől a kedvem. A tanár szerint maximalista vagyok. Ebből a tárgyból valóban. Nem bírom elviselni, ha 5-ösnél rosszabbat kapok. Elveszi a kedvem mindentől, csak azon jár az agyam, hogy miért nem tanultam meg rendesen. Nagyon megszeretnék felelni magamnak is, mert szeretem a tárgyat, és a tanárnak is, mert más rajtam kívül nem nagyon tanul. Minden nap azt várom, hogy láthassam, mert ha ránézek erőt ad. Tudom hülyén hangzik, de ezt érzem. Mi lehet ez? Tudom, hogy nem a tanárnak kellene tanulnom, de sok esetben főleg miatta tanulom ki magam. Szeretném, ha látná nem vagyok hülye. Miután vége a sulinak, nem tudom mi lesz, mert szeretném vele tartani a kapcsolatot, viszont félős vagyok, nagyon szinte nem is beszélek vele, csak mikor felelni kell. Mit csináljak, és mi ez????
2009. okt. 3. 20:46
 1/5 anonim ***** válasza:
nézd, sztem egy pszichológus felkeresése elég indokolt
2009. okt. 3. 21:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Támogatásra, ösztönzésre van szükséged egy olyan embertől, akire felnézel. Ez természetes, de nem szabad ennyire függni másoktól. A tanártól meg főleg nem, mert ő nem egy barát, vagy játszótárs. Nekem is volt egy tanárom, akit nagyon szerettem, akinek az óráján mindig aktív voltam, de elballagtam. Egy ideig nagyon fájt, hogy nem láttam, nem tudtam vele beszélni, de végül a sarkamra álltam. Én nem ajánlom a kapcsolattartást, nem lenne jó, ha továbbra is rá lenne szükséged ahhoz, hogy egy kis önbizalmad legyen. Keress hasonló érdeklődésű barátokat, vagy egy hobbit. Menni fog, csak akarni kell. Sok sikert, és ne keseredj el! :)
2009. okt. 3. 21:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!! :)
2009. okt. 3. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:

én is ismertem ilyen tanárt és diákot, aztán szép kapcsolat, majd házasság lett belőle, de ott akkor hirtelen kirúgták, amiért a diákjával kavart

jogilag nem kifogásolható, de az úgynevezett "pedagógus-erkölcs" ...

2009. okt. 4. 07:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert pedálgép vagy. Lazíts, mert hülyét kapsz, menj csajozni/pasizni és bulizni.
2009. okt. 4. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!