Összefirkáltak alkoholos filccel és orvoshoz kell mennem! Mondjatok valamit amivel el tudom mosni?
Figyelt kérdés
Tegnap este elaludtam egy haveromnál és összefirkálták az oldalamat. F@szt rajzoltak rá emg írtak is. Mivel jön le?2013. máj. 21. 20:17
12/18 anonim válasza:
Próbáld meg alkoholos arclemosóval (arctonikkal), abban van alkohol, hátha leszedi.
13/18 anonim válasza:
fúúúú.. :DDDDD
jobban teszed ha máskor nem alszol csak otthon :D
14/18 anonim válasza:
Nagyon komoly, sose gondoltam volna, hogy épp egy zömök pélómotivum lesz a központi elem, háhá...
Szerintem ne menj most orvoshoz... Jelents beteget, vagy valami.
15/18 anonim válasza:
ha mégse alkoholos hanem lakkfilc és nem oldja az alkohol akkor ultra derm + körömkefe (némi vízzel). nem lesz kellemes
16/18 anonim válasza:
Vagy óvatosan le is flexelheted. Hadd zuhogjon a jó krematórium szagú bőrcunder!
18/18 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget :D
másik időpontot kértem
2013. máj. 26. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!