Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy ilyen lány gazdagnak...

Egy ilyen lány gazdagnak számít? Barátságnál lényeges hogy ki mennyire van eleresztve?

Figyelt kérdés
Átlagos társasházban él a belvárosban a szüleivel.A szobája elég nagy és nagyon ízlésesen van berendezve.Elég nagy plazma TV van az ágyával szemben.iMac számítógépe van,iPadje és iPhoneja.Maces sminkeket és Chanel parfümöt használ,a ruhái nem olyan nagy márkásak (H&M,Bershka,Stradivarius,New Yorker,ZARA,stb.) de nagyon sok van neki,és mindig van pénze shoppingolni,mozizni,szórakozni,étterembe járni,színdarabokat nézni,stb.Nem lenézős-felvágós,szívesen meghív mekizni vagy ilyesmi bár ezt én nem igazán szeretem mert csak ritkán tudom viszonozni.Nagyon okos,művelt és jól nevelt,a szülei is nagyon aranyos emberek.Ő a legjobb barátnőm.Most lettem nemrég 18 és azt kaptam tőle hogy nyáron elvisz Londonba 4 napra,és a szüleim közölték hogy megtiltják hogy elmenjek,és ezentúl nem barátkozhatok vele mert egy "újgazdag,sznob kis liba".Nem is ismerik őt!És amúgy is mit számít az hogy kinek mennyi pénze van ha egyszer jól érezzük magunkat együtt?

2013. máj. 20. 23:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Elmúltál 18, nem? Nem a szüleid mondják meg, hogy kivel barátkozz.

Menjetek el Londonba, max. nem mondod meg otthon.

2013. máj. 20. 23:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Anyukádék olyanok mint minden sokadik átlag élet körülményben élő szülő, azért próbálnak tiltani tőle mert azt gondolják ha ez a lány mindig csak ad, mikor fog kapni?

A felsorolt technikai cuccok meg részletre bárkinek elérhetőek, ha tudsz bánni a pénzzel és mondjuk vállalsz suli mellett melót, simán a sarkában lehetsz

20/F

2013. máj. 20. 23:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem gazdag, de nem is szegény. Mondjuk úgy, hogy jó körülmények közt él. A barátságnál nem kell, hogy számítson a pénz.

Ha elmennél vele Londonba, akkor ki fizetné a kinti költségeid? Az oké, hogy ajándékba kapnál tőle egy utat, de a kinti költségeid ki fizetné? Kirándulások, étkezés, ... Szerintem szüleid nem tudnák ezt finanszírozni, hacsak nincs neked ennyi összegyűjtött pénzed.

2013. máj. 20. 23:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nem hitelre vette a cuccait,de nem irigylem tőle,szerintem ő nagyon jó ember aki megérdemli hogy sokat kapjon az élettől!A London tartózkodásunkat teljes mértékben ő állná.
2013. máj. 21. 01:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem attól tartanak a szüleid, hogyha összevesztek barátnőddel, felmerül, hogy ő állta a dolgaidat. Elég nehéz utána kimagyarázni magadat a közös ismerősök előtt, hogy te nem akartad őt kihasználni. Szóval nem rosszindulat áll a tiltás mögött, hanem féltés.

Egyébként egy Chanel parfüm nem egetverően drága, nem számít luxusdolognak, és a műszaki cuccai sem.

Aki igazán gazdag, az limitált szériás dolgokat szerez be (mondjuk gyémánttal kirakott mobiltelefont), amik valóban méregdrágák. Barátnőd a középosztályba tartozik, de szerintem ez tökéletesen lényegtelen dolog.

2013. máj. 21. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!