Tudtok ezek közül valamit (Szent Péter esernyője)?
Figyelt kérdés
1. Ki volt a "talentumos" fiú?
2.Hol folytatott tanulmányokat Wibra György?
3.Miért Wladin "a szeretet mártírja" és mi a teljes neve?
4.Mi volt a foglalkozása Prepelicza Andrásnak?
5.Miben hasonlít a " Megfagyott birka" " A Szent Péter esernyőjéhez"?
6.Milyen szövegkörnyezetben kerül említésre Deák Ferenc neve?
2013. máj. 18. 15:11
1/5 anonim válasza:
Hány kérdést akarsz még feltenni erről? Olvasd el, ne mással akarj házit csináltatni.
2/5 A kérdező kommentje:
Bocsesz de annyira nehezen értettem meg a könyvet(mivel éjszakába olvastam, az év végik és a dogák száma egyenlő 1000-rel), hogy a nagyját el is felejtettem. Sorry!
2013. máj. 18. 16:10
3/5 A kérdező kommentje:
Ha valaki más is tud valamit szívesen várom és tényleg sajnálom, de nem vagyok hajlandó még egyszer 250 oldalt kiolvasni már így is végig untam.
2013. máj. 18. 16:12
4/5 A kérdező kommentje:
Amúgy meg csak az 5-ös és a 3-as kell a többit kigugliztam. Mondom aki esetleg ránéz erre:
1. Wibra Gyuri
2.Elöször Szegeden, majd Kolozsváron tanult.
4. Kőműves
6. A bábaszéki vásárral és az ő halálával kapcsolatban kerül említésre.
( Valamelyik nemrég jutott eszembe hihi :))
2013. máj. 18. 16:17
5/5 anonim válasza:
A Prepelicza kőműves volt, ő volt az egyik, aki az öreg Gregoricsnál befalazta az üstöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!