Debrecenben vannak 12-13-14-15 éves meleg srácok?
Ha igen, Melyik suliba jártok és hol lehet titeket megtalálni? Kapcsolatban vagytok? Vannak lány barátaitok?
14/F
Én nem messze lakom Debrecentől, de ismerek onnan meleg srácokat, mondjuk annyira nem tartom velük a kapcsolatot.
Ha engem is érint a kérdés, akkor nem vagyok kapcsolatban, és a lányok eléggé kedvelnek, viszont olyan igaz barátom nem nagyon van :(
3-mas
Ebből is látszik, hogy semmit sem tudsz a melegekről.Az szánalmas, hogy ezt a téveszmét bebeszéled magadnak. Minden az agyban dől el? Hmm. a legtöbb dolog igen, de ami egy emberben genetikailag kódolva van azt nem hiszem, hogy pusztán az tudatoddal megtudnád változtatni. Én eleinte nem fogadtam el, és sok mindent megpróbáltam, hogy "gyógyuljak" ki. De ez köztudottan nem lehetséges, és senkinek sem sikerült. És sokkal egészségesebb, ha elfogadom magam, mintsem elnyomva, önmagam meghazudtolva és nem utolsó sorban boldogtalanul éljek egész életemben. Máskor légyszíves mielőtt ilyen dolgokba szólsz bele, amikhez nem értesz, kérlek "művelődj" picit, és olvass utána!
Ha-ha :D
Az előbbi kommentedből minden kiderült.
Köszönöm! Nincs több kérdésem! :D Ilyen embernek kár egyáltalán értelmes válasszal előállni, úgy is annyira "értelmes" vagy, hogy fel sem fogod :/
Mondjuk meglepődtem volna, ha egy magadfajta normálisan reagált volna egy ilyen témájú vitában. Én nem hordalak le mindennek, azt hiszem nem szeretnék lesüllyedni a te szintedre (valahova legalulra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!