A cigányok között nincsen hajléktalan?
Figyelt kérdés
2013. máj. 18. 12:05
1/8 anonim válasza:
De, van. Ha gondolod, bemutattatlak egynek.
2/8 anonim válasza:
Van, de szerintem kevesebb.
Ők hamarabb befogadják egymást, még akkor is ha 10-en kell lakniuk egy szobában. Ami azért akárhogy is nézzük nem rossz tulajdonság.
3/8 anonim válasza:
Budapesten, az Örsön csak azok vannak!!! Vagy csak annak mondják magukat. Pl az aluljáróban van 2 életerős fiatalember, akik MINDEN NAP a Fedél nélkült tukmálják. Ahelyett, hogy elmennének dolgozni. Engem személy szerint nagyon idegesít, hogy naponta 8-10 órát lehúzok a munkahelyemen, közben még egyetemre is járok, ezek meg egész nap ott lebzselnek. A múltkor egy rossz napomon a számat mertem húzni, erre utána üvöltött, hogy hülye curv@.
4/8 anonim válasza:
Utolsó!
Ma szakmával se könnyű munkát találni, de majd biztos mindenki hajléktalanokat alkalmaz.
5/8 anonim válasza:
Régebben a cigányok tudtak házat, lakást foglalni. Esetenként életveszélyesen laktak. Időnként kilakoltatták őket, de mentek, kerestek egy másik helyet. Ma már ezt kevésbé tudják csinálni, ezért vannak már cigány hajléktalanok is.
Dolgozni pedig nem olyan könnyű, hogy most fogom magam, és biztos találok magamnak helyet. Néha még diplomával sem megy.
6/8 anonim válasza:
Egy csomó hajléktalan van azok közt is csak agyontámogatják őket!
7/8 anonim válasza:
Nálunk a hajléktalanok jelentős része cigány. Talán harmada-fele az.
8/8 anonim válasza:
Miskolc Búza tér - ott van egypár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!