Mikor lesz a budapesti lomtalanítás?
Ki tudja mikor lesz lomtalanítás a XVI. kerületben??
A neten kerestem de nem találtam infót.
Sajnos neten nem tesznek közzé ilyen infókat pontosabban azért nehogy elárasszák a színesbőrűek, amiben van igazság, mert akkor bosszúságot okoznak és csak a fesztivált csinálják ott.
Tudtommal ott szórólapozni szoktak 1-2 héttel korábban. Ha ott laksz akkor kell majd hogy kapj, esetleg a szomszédoktól érdeklődj, vagy a közeli kisboltokban, mert általában őket hamarabb értesítik hogy készüljenek fel mindenre.
Nálunk vidéken már 2 éve nincs lomtalanítás csak olyan hogy központi helyre kell elvinni a hulladékot és ingyen leadni, pontosabban azért nehogy elárasszák a fél várost a gyűjtögetők, és ne túrjanak szét mindent, és nem is olcsó ez már, plusz a maradványokat több idő eltakarítani sajnos.
Amikor utoljára volt lomtalanítás volt hogy egyik utcába az útközepére kitúrtak szinte mindent, és az egyik kerekem is defektes lett, valami rozsdás hegyes tárgy szúródott bele és másnap a garázsba vettem észre hogy totál lapos a kerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!