Két napos kirándulásra aludni milyen ruhát vigyek?
Figyelt kérdés
Középiskolai kirándulásról volna szó. Még azt sem tudom, hogy valami papucsot vigyek-e, vagy elég az a cipő amiben megyek. 15/f.2009. okt. 1. 21:24
1/3 anonim válasza:
Mivel fiú vagy, szerintem ebből nem kellene nagy gondot csinálnod, hideg sincs még, tehát megteszi egy póló+alsónaci. Papucsot mindenesetre vinnék a helyedben, az mindig jól jön.
2/3 anonim válasza:
Olyan papucsot vigyél, amiben beállhatsz a tus alá.
Itt vannak a bőrgombák, mezítláb ne zuhanyozz!
Vidd amiben otthon alszol, ha nem csúnya! lehet pizsama is.
éjjel már hideg van, különösen egy turistaházban, és lehet, hogy csak nyári plédet adnak. De ha hálózsákot kell vinni, akkor elég a póló.
Ha valami turistaszálló, és nem viszel pizsit, akkor egy melegítő lehet nálad, mert éjjel elég hideg tud lenni.
De! A csomagod legyen könnyű. Vagyis, azt vidd aludni, amit ismersz, hogy melegít, de nem nagy és nem nehéz.Ha egész nap vinned kell a csomagot. Hova mentek? Hol szálltok meg? mIvel mentek?
3/3 A kérdező kommentje:
Már túl vagyunk rajta, és amit kiszemeltem aludni, az nem volt elég, mert hideg volt, szóval nem volt lényeges, hogy mit viszek.
2009. okt. 3. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!