Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehet ezt elérni?

Hogy lehet ezt elérni?

Figyelt kérdés
egy kollégiumban lakom ahol közös a konyha-fürdő. A konyha állandóan tiszta dzsuva, mosatlan edények mindenhol. Én nem értem miből állna mindenkinek a saját cuccát elmosogatni és elrámolni, vannak szekrényeink. a házvezető már megfenyegetett minket h ha így marad kihívnak egy takarító céget, kidobálják a cuccokat és még nekünk kell fizetni. De a többieket ez sem hatja meg. Én viszont nem vagyok hajlandó takarítót fizetni mert egyesek így élnek...és másrészt elveszik mások edényeit stb is, azt hagyják ott piszkosan, végén a jogos tulajdonosa jár rosszul ha kidobják...mit lehet tenni? h lehet elérni h rend legyen?
2013. máj. 12. 19:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem a Te dolgod megnevelni ezeket az embereket. Egyszer-kétszer szóvá teheted a takarítást, de ha nagyon rámenős vagy, még ők fognak megharagudni rád. Én a helyedben elzárnám a saját edényeimet, hogy legalább azt ne dzsuvázzák össze, a többivel meg nem foglalkoznék.
2013. máj. 13. 13:51
 2/3 A kérdező kommentje:
ha nem lesz rend, a fenntartó egy takarítócéget hívat akit nekünk többek között nekem is ki kell fizetnem holott nem én hagytam kupit. Szóval érdekemben áll h "megneveljem őket"
2013. máj. 13. 14:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát, akkor próbálkozhatsz egy kicsit drasztikusabb módszerekkel is, pl. szólj nekik, hogy három nap múlva kitakarítod a konyhát, és mindent kidobsz, amit koszosan otthagynak. Fenntartva, amit előbb írtam, hogy a saját edényeidet, evőeszközeidet elzárod, oldják meg utána a kajálást, ahogy tudják. Ha egyszer-kétszer megcsinálod, lehet, hogy komolyan fogják venni.
2013. máj. 13. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!