Mi történt Bushido és Fler, valamint Kay One között?
Figyelt kérdés
Mivel nem tudok németül annyira, hogy megértsem, szeretném kérdezni: mi történt korábban Bushido és Kay One között, miért írt neki az AMYF-en egy számot? Mostanában pedig valami konfliktusról olvastam Fler és Bushido között. Beavatna valaki?2013. máj. 9. 22:19
1/8 anonim válasza:
Én se tudom pontosan, de Bushido most 4 napja egy 10 perces tracket adott ki Kay One-ról.
2/8 anonim válasza:
Flert nem tudom, de Kay meglógott Berlinből Bushidotól. Kayt ismerem személyesen is, de próbálok objektív lenni. Bushido a 10 perces dissben elmond mindent, Kaynek is van egy dissje (Nichts als die Wahrheit). Bushido felkarolta annak idején Kayt, aztán jött a közös számúk (Style und das Geld), miután Kaynek is lettek egyéni fellépései. Gyakorlatilag kihasználta kicsit Bushidot, általa vált híressé. Viszont a dolog másik oldala, hogy Bushido szoros barátságban van Arafat Abou - Chaker-rel, aki az Abou - Chaker család feje, egy libanoni gengszter banda. Ők uralják Berlin - Kreuzberget, rengeteg vád van ellenük, de sokszor felmentették már őket. Mindegyik Abou - Chaker fiú zsidó ellenesekről lett elnevezve, prostitúció, drogkereskedelem, súlyos rablások, fegyverkereskedelem és gyilkosságok fűződnek a nevükhöz. 2004-ben, amikor Bushido még nem volt híres, az akkori lemezkiadójától megszeretett volna szabadulni, de az rengeteg pénzbe került volna, nem tudta volna kifizetni a szerződés felbontását, így Arafat megoldotta a maga módján (fenyegetés). Ekkor lettek ők barátok és üzlettársak is. Megalakították a saját lemezkiadójukat, meg ingatlanokkal foglalkoznak, ahol felröppent az is, hogy esetleg prostitúcióból bevett pénzt is mostak. Kay minderről pontosan tud és most rendőri őrizetben van, mert koronatanú az Abou - Chaker klán ellen. Kb. ennyi.
3/8 anonim válasza:
Az durva, nagyon kiváncsi leszek mi lesz a vége a sztorinak, ha tudsz még érdekességeket ne tarts magadba :D nem mindenr értek meg németül.
4/8 anonim válasza:
Szinte hetente jelenik meg róluk cikk, elég nagy a cirkusz, de megírom majd még a többi cuccot is később. :) Kay szerintem nem tudja, hogy mibe vágott bele...
5/8 A kérdező kommentje:
Ezt az Chaker sztorit már nagyjából ismertem, de te honnan a francból ismered személyesen Kay-t? Ha ez mind igaz, akkor hogy nincs semmi info-d Fler-ről? :) Különben köszi az írást, várom a további infokat!!! :)
2013. dec. 18. 22:04
6/8 anonim válasza:
Engem is érdekel, én a Chaker sztoriról is csak annyit tudok amennyit most leírtál. Tehát jöhet minden érdekes történet.:D
7/8 anonim válasza:
Stuttgartban élek és itt sűrűn találkozni vele, közös barátaink vannak, így találkozunk néha, de sosem beszéltem vele erről. Indiszkrétnek érezném, ha rákérdeznék. :/ Flert pedig sosem láttam még. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Ez érdekes.. :)
2013. dec. 19. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!