Hol szerezhetek barátot?
Figyelt kérdés
F/18 vagyok és nincsenek barátaim. És hol tudnák barátkozni fiúkkal?2009. szept. 29. 20:00
1/5 anonim válasza:
A Duna corsón vagy az Ámor Bárban
2/5 anonim válasza:
Haverokat viszonylag könnyű szerezni, egy igaz barátot viszont nehéz, nehezebb. Feltételezem hogy nem igen jársz el szórakozni vagy olyan helyekre ahol ismerkedni is tudsz. Ha inkább ilyen otthon "ülősebb" fajta vagy, akkor regisztrálj be egy közösségi oldalra, vagy fórumra, ezeken a helyeken is elég jól lehet ismerkedni.
3/5 anonim válasza:
Még annyit elfelejtettem leírni hogy a haverokból , ismerősökből lesznek, lehetnek a legjobb barátok.
5/5 anonim válasza:
nekem vannak fiú barátaim, de nem nagyon van köztük igaz barátom, ami nem is baj részemről
kárpótol érte csinos barátnőm :)
szerintem barátok helyett barátnőt szerezz és barátnődön keresztül több emberrel is összebarátkozhatsz
F/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!