Szerintetek mitől lesz valaki tökéletes?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez személyenként eltérő dolog és senki nem lehet tökéletes, de milyen tulajdonságokkal lehet a közelében lenni?2013. máj. 5. 14:13
2/11 anonim válasza:
ha olyan mint a Doktor (Doctor Who)
3/11 Andii1 válasza:
senki sem tökéletes.. mindenkinek vannak hibái..
de az életben eljön az -az EGY SZEMÉLY aki tökéletesnek fog látni. és ezt így nem lehet általánosítani h pl jószívű
4/11 anonim válasza:
Hát, tökéletes csak annak leszel aki annak akar látni. Legyél természetes, kedves, emberi, nőies (vagy ha fiú vagy akkor férfias), és a többi..:)
6/11 anonim válasza:
Tökéletesség nem létezik. A kiegyensúlyozottság felé kell törekedni minden téren.
8/11 anonim válasza:
Attól függ. Ha neked vannak bizonyos igényeid, és azt meglátod valakiben, akkor az neked maga a tökéletesség lesz. Ez így van másokkal is. Ha benned megvan az, ami másoknak kell, akkor nekik tökéletes eszel.
9/11 anonim válasza:
Nekem vannak ilyen embereim :D Megfog bennük valami, és utána úgy érzem, hogy tökéletesek. De persze nem azok nyilván, csak nagyon szeretem őket.
De olyan ember biztosan nincs, aki mindenkiből ezt váltja ki.
10/11 anonim válasza:
(Tökéletes ember nem létezik, de szinte tökéletessé a következő tulajdonságok elsajátítása révén:)
-maradéktalan becsületesség
-fejlett morális szint
-fejlett igazságérzet
-önzetlenség
-erkölcs, erényesség
-alázat (amelyet itt most az önteltség ellentéteként értek)
-szorgalom, segítőkészség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!