Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kép nélkül miért várnak...

Kép nélkül miért várnak kritikát a lányok?

Figyelt kérdés

Sokan kérdezik hogy ha "így vagy úgy" néznek ki az gáz-e, bejön-e a pasiknak. Aztán privát sem akarnak mutatkozni, ég arc nélkül sem. Mit éreznek ilyenkor? Normálisnak gondolják a hozzáállásukat?!

Talán azért nem mernek képet mutatni, mert hamis alapokra épült pozitív megerősítéssel akarják felturbózni az önértékelésüket?

Nem is értem őket...

2013. máj. 4. 23:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Szerintem csak simán KÉPETlenség. :D
2013. máj. 4. 23:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Ego növelésből, mi másból? Vagy túl paranoiásak. (Mert nagyon nehéz kitakarni egy arcot, tényleg.) Valszeg én se értem őket viszonyítási alapon nem a legkönnyebb válaszolni, pláne ha rávágja nem vagyok x meg y. Na attól kifutok a világomból! :D
2013. máj. 4. 23:39
 13/15 anonim válasza:

Kérdező,teljesen egyet értek veled,engemet is irritálnak az ilyen kérdések.Mindig odaírom hogy honnan a f*szból tudjuk hogy hogyan néz ki ha nem rak ki magáról képet

Mondjuk azok egy fokkal jobbak akik legalább posztolnak egy olyan képet amire hasonlítanak,de az sem az igazi

"Egyébként ProfShevy hülyeséget írt! Van aki konkrétan a melléről érdeklődik. Szóval az ócska dumát inkább hanyagoljuk. A f@szcibálós dumát is hanyagoljuk, elég szánalmas, és csökövényes észjárású trollra vall."

Ezzel is egyetértek.Nem itt kéne benyalni a csajoknak abban reménykedve hogy majd valaki ráír privátban hogy milyen kedves fiú és hogy nem e akar ismerkedni :D

2013. máj. 4. 23:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Azért,mert hülyék...Más alapja nincs...

Mégis hogy tudhatnád meg,hogy jól nézel-e ki,ha nem mutatod meg?-sehogy.

De ennyi logika nincs bennük+félnek,hogy majd valaki felismeri őket,meg ilyen baromságok.

2013. máj. 5. 00:08
 15/15 anonim ***** válasza:
meg kell kérdezni őket, hogy a véleményedre kíváncsiak, vagy csak megerősítést akarnak...
2013. júl. 10. 15:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!