Hogy tanulhatnék meg szépen írni?
azért linkeltem a képet mert nekem ez a szép :))
megtanulnék én úgy is írni hogy a betűk vége "kunkorodik" csak nem tudnám leírni ami a táblán van :)).
már elég régóta írok (lévén hogy 16éves vagyok), de nem tetszik az írásom, amikor olyan hangulatom van néha nagyon szépen írok, de általában nagyon ocsmány, néha még kissé "darabos" is.
1. A grafológus nem a " szép " írást vagy " csúnya " írás alapján elemez, hanem az írás jellegzetességei alapján, bármilyen is lenne az az írás.
2. Az én írásom hasonlít arra, amit linkeltél. Régebb én sem írtam így, de idővel kialakult.
Gyakorolj sokat, ez az, ami nélkül nem fog sikerülni, és mindig legyen előtted egy minta, amely alapján írsz. Például ha azt írod, hogy " torony ", akkor legyen előtted egy írásminta, amelyben szerepel minden betű és keresd ki a szóhoz szükséges betűket, majd írd le a szót. Minél több szóval gyakorolsz, annál többet gyakorlod a különböző betűk írását. Egy idő után már automatikusan fog menni és nem lesz szükséged mintára, de az elején használnod kell, különben visszatérsz a régi írásodhoz.
Ja, és ami fontos: türelem. Nem fog egyik napról a másikra sikerülni. A mostani írásod sem néhány nap alatt fejlődött ki, tehát az új írásod sem fog seperc alatt meglenni.
Kézgyakorlatok is hasznosak lehetnek, keress olyanokat az interneten amelyek az ujjakat dolgoztatják meg, ilyenek a kéz koordinációs gyakorlatok.
1. azért írtam, mert elég "agresszív" az írásom
2. köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!