Ti szerettek még (kézzel írott) naplót vezetni? Vagy füzetbe jegyzetelni?
Evek ota irok naplot, kisebb-nagyobb szünetekkel. (Neha irtam blogot, azert maradt abba.)
Es imadom. Föleg visszaolvasgatni a gyerekkori marhasagaimat...:D
22L
Ha a kézzel írás a lényeg, nem szeretek kézzel írni. Sosem írtam szépen, ha szépen és olvashatóan szeretnék írni, nagyon lassan írok, ha viszont normál tempóban írok, az eredmény macskakaparás. Amikor divatba jött a gépelés, rögtön rákaptam, azóta a bevásárlólista kivételével mindent gépen írok.
Naplót kiskamasz korom óta írok, de az említett okokból már jó ideje gépen.
Éppen a külalak miatt írom a naplómat gépen. Mert a napló célja nálam a fontos dolgok feljegyzése, így nem érek rá, meg nincs is türelmem a külalakkal piszmogni. Leírom, hogy később tudjam, hogy mi hogy volt, ez pedig gépen a leggyorsabb.
Emellett azonban elég jó a kézügyességem, szoktam kézműveskedni, főleg dekupázsolok, így időnként készítek igényes, dekoratív dísztárgyakat, amelyeknek a létrehozására akár heteket is rászánok.
A napló tehát nálam egy gyors és hatékony írásmódot követelő feljegyzés, a szép külalak azonban időigényes, így a naplóírással nem fér össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!